Suši paklājiņš - kur nopirkt?

Kurš zin, kur var iegādāties to paklājiņu vai kā viņu tur sauc, lai gatavotu suši? Kāds ir gatavojis suši pats un vai ir izdevies?ja, jā, tad iedodiet lūdzu recepti :)

nicca (2007-02-17 23:33)      Aizej uz Rimi un nopeerc sushi komplektu. Tur ir arii visas instrukcijas. Sanaak ljoti labi un garshiigi. Receptes gan jau kaut caur googli samekleesi.

aluxx (2007-02-18 08:29)      kadas tur receptes !
suši, ja ta var teikt ir japāņu rosols, ņem un kombinē.
obligāts noteikums, ir jāpērk lētie rīsi, lai izvārot viņi ir ķipīgi, nav irdeni, pielej ēdamkaroti etiķi. ņem visa veida kūpinatas zivis, sagriež stienīšos, svaigu avokado, vārītu burkānu, garo balto redīsu, svaigu gurķi, papriku un tin suši lapas dažādos variantos. gan jau vēl ko var ielikt.

eliine (2007-02-22 13:40)      aluxx tu nu gan esi galiigi apsitusi galvu.
Sushi riisi ir taadi speciaali un riisi NAV ne jaapaarvaara ne jaasataisa putraa!!!
Riisus uzvaara, pieliek klaat riisu etikji (var nopirkt rimi), tad pieliek mazliet saali, pagarsho pati peec garshas.
Tad to paklaajinju, ko arii var briinumainaa kaartaa dabuut rimi:), panjem uzliec virsuu riisus apm 0,5mm biezaa kaartaa atstaajot 1/3 briivu no lapas augsheejaas malas. Tad pa vidu riisiem liec iekshaa ko veelies, piemeeram, gurkji, filadelfijas siera picinjas un svaigu lasi, tad tin, lieko lapu nogriez peec tam. Tur nav nekaadu leeto riisu vai nezin kaads parastais etikjs iesaistiits!!! Tad jau tas nav nekaads sushi. Lai veicas!

Evia (2010-08-19 08:56)      Sky viss priekš sushi nopērkams.

fernfahrer (2012-07-26 20:43)      nekad nesapratīšu šo "modes ēdienu"... ka nav ko mācēt un censties gatavot, tad tiešam nav..
No zivs var pagatvot visu ko, bet pats par sevi jau vislabākais ir baudīt zivs garšu, piemēram uzcept svaigu vēja zivi.

edmunds1969 (2012-07-27 19:32)      eliine, vai tu nevēlētos izskaidrot, kā tos rīsus var uzlikt 0,5 mm (latviskoju: pus milimetru) biezā kārtā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu