Šašlika gaļas glabāšana
Lieta tāda, ka šašlikam paredzēto gaļu atveda jau šodien, bet Līgo vakars pēc 3 dienām... Kā gudrāk droši to gaļu saglabāt? Marinēt šodien? Bet gribēju tikai majonēzē ar sinepēm (vai tomātu mērci), nevis sālī un etiķī... Bail, ka sabojāsies. Atstāt kāda ir, un marinēt rītvakar? Ja šodien, sīpolus var likt? tradicionāli jau tie it kā skābē... Saldētavā galīgi mest negribas. Vārdu sakot, baigā megaproblēma man šoreiz. Kā jūs darītu?
Popandopulo
njā...nopirkt labu, tiešām labu gaļu un tad to sačakarēt!
Tāda jau tā mūsdienu augstākā kulinārija ir!
Popandopulo
pa manam, visādos tur skābumos utt marinē...vecu, sūdīgu gaļu, lai tā būtu kaut cik ēdama. Vot.
Nu tipa rīt gribās kā vilkam decembrī, a v naļičiji veca, sīksta, varbūt pat bikin iesmakusi gaļa. Vot i slīcina to etiķī, vīnā, sērskābē....lai tā būtu kaut cik ēdama un nedabūtu ātras kājas.
aptimiste11 Drošāk būs to gaļu atdot man, zināšu kā izcept un pacienāt arī citus! Ar majonēzi tikai sabojā kārtīgu gaļu! Vai Tu zini kā gatavo majonēzi? Nezini? Nu tāpēc jau tā viņu bāz visur, kur vajag un kur nevajag!
snamlet
jauks_preteklis...kāpēc uzreiz gastronomiskie izvirtuļi? Tu gan esi...Pamēģini...ļoti garšīgi. Kāpēc nepamēģināt ko jaunu un nepalutināt savas garšas kārpiņas ar nebijušu?
Manuprāt, tieši vecu gaļu var glābt ar sīpoliem, majonēzi u.tt.
Tuftologs Apēst citu dzīvu radību ir Ļauni!!! 2012-09-12
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 25 (kopā 25) |