Palikusi vēl iemarinēta šašlika gaļa.
Lūdzu padomu. Kā labāk mājās virtuvē izcept svētkos neapēstu cūkgaļas šašliku?Ezjule Negribās taisīt šašlika guļašu.
Turmas Elementāri-ar augļiem (jā ar augļiem, nevis ar dārzeņiem) sacep uz pannas un būs ok. :)
jauks_preteklis
Vai traks labu mantu mest ārā!
Kaut kā cepeškrāsnī varēja cept. Sīkāk nemācēšu paskaidrot.
neceri3 Sacep un zupā iekšā!..ļoti laba un garšīga sanāk PĒCSVĒTKU ZUPA!:)
Hummel Uzdur uz pārtikas kociņiem un grilla režīmā uz restēm cepeškrāsnī.
juhans Saldētavā. Gan jau kaut kad vēlāk dārzā uzcepsi
inito4ka
.....ja cepeškrāsnī nav grilla funkcijas,tad uz parastas pannas,kurā ieklāts cepampapīrs!!!
Ja nav papīra tad follija. Bet uz papīra labāk sanāk.
Protams bez eļām.
Paula6 1 Uz cepeškrāsns pannas saliec sagrieztus cukini, papriku, sīpolus, selerijas kātus un pamīšus šašlika gaļas gabaliņus..pacep 15-20 min, tad apmaisi, pieliec garšvielas un zaļumus (dilles, pētersiļus un lociņus) un atkal cep 15 min..viss gatavs. Labu apetīti!
JurisK Ja veikalaa pirkts gatavs - met tik aaraa, nebendee kunjgji! Bet taa - shashliks vislabaakais jebkuraa gadiijumaa sanaak kraasnii, tik nobeigumaa ir jeega paduumot ugunii.
JurisK Piemineetais gulashs - nevis gulashu, bet iisto ungaaru gulashzupu uztaisi - buus ideaali, tik riktiigi daudz tomaatus saliec klaat!
slaida 1 es izmestu
Freja4 Zeme atveries... :D ko darīt ar gaļu? Vai nu saldētavā vai cepeškrāsnī ar kartupelīšiem utt.
Ezjule
1
Nu tā mīļie atskaite par padarīto: Tā kā gaļas kreftīgi samarinētas bija atlicis padaudz tad:
1.Daļu apcepu un izsautēju ar žāvētām plūmēm.
2.Daļu sacepu, piešaušu klāt soļankai.
3.Ar gaļu+āboliem, bumbieriem , citrusaugiem eksperimentus netaisīju. Negribējās iet uz veikalu pirkt negaršīgos importa ābolus un nesezonā novāktos citrusaugļus.
4.Kriksi apceptas piedāvāju kaķim- atteicās (teica rij pati )
Paldies visiem par jaukajiem par vērtīgiem padomiem. Noodles : Tev paldies par jautrību. :)
Noodles