Pildīti pipari

Pildīti pipariVakar darbā sakārdināja. Kādas ir jūsu receptes. Pēdējo reizi pagājušajā gadā taisīju, sanāca labi, bet darbā aprunājoties, secināju, ka ļoti dažādi tos mēdz gatavot. Es izmantoju rīsus, malto gaļu, burkānus, ķiplokus, tomātu pastu. Vāru katlā. Varbūt ir vēl kādas sastāvdaļas vai kāds knifs? Padalamies :)

Tessa (2014-08-26 15:34)      nu,tie,ko tu taisi,es nezinu,kas.
pildiiti pipari man parasti ir liels katls un ieksha ir 2 veidi pildiijums. vienai daljai malta galja (malta galja,pacieti riisi,ola,kjiploks,siipols,karote krejuma un karote elljas,sals,pipari)
otrai daljai es cepu uz pannas siipolus,riivetus burkanus,shinkotus kapostus,galinjus no pipariem,konservetos tomatus sava sula beigas(ar visu sulu)+garshvielas.
pildu piparus. parasti saceptais pildiijums paliek pari un to bagatiigi gazhu sapildiitajiem katla virsu.pieleju udeni,lieku sautet.
pec kadas pusstundas pagarshoju sauteto shkjidrumu,vai tur ko nevajag. beigas parkaisu ar daudz dillem.
viss.

kate28 (2014-08-26 15:51)      Man patīk, kad uz pannas pildītos piparus no visām pusēm apbrūnina un pēc tam katlā sautēties.

elsa (2014-08-26 16:19)      Es pildīju ar saceptām gailenēm, kas sajauktas ar malto gaļu , sīpoliem. Arī mazliet apcepināju , tad liku podā. Beigās iemetu cepeškrāsni, uzliekot pamatīgu tomāta šķēles un siera cepuri.

kate28 (2014-08-26 16:32)      Neizjuks, neizjuks paprika un vidus arī būs gatavs!

SniegaRoze (2014-08-26 16:44)      Es ar ātri uz sausas pannas apcepinu piparus ,jo tad aiziet prom rūgtums .Pildu klasiski ,ar malto gaļu ,rīsiem ,sīpoliem ,un piemaļu tomātu ,bet zostītei gan piešauju tomātu mērci !

art_deco (2014-08-26 17:01)      Izvāru rīsus un apcepinu uz pannas malto gaļu ar garšvielām (gaļu vienmēr apcepinu, jo baidos uzrauties uz pusjēlas gaļas). Pēc tam samaisu apcepināto malto gaļu un rīsus kopā un tūcīju iekšā izgrebtos piparos. Pipara viducī var ievietot piciņu fetaki siera vai jebkāda siera. Pa virsu kaisu rīvētu sieru. Pēc tam ievietoju traukā, kas piparus notur stāvus un cepeškrāsnī iekšā.
Uz četriem lieliem pipariem ņemu maisiņu rīsu un pēc skata aptuveni 2reiz vairāk maltās gaļas.

old_fox (2014-08-26 18:06)      Šim brīnumam ir trīs galvenās sastāvdaļas, no kurām galvenā ir - gaļa ! Un pat vēl ... maltā ! Ir standarta pieeja 50/50 cūka/liellops (pieejams veikalos) ! Man gan vairāk patīk , ja ir vairāk (~75 %) liellopa ! Nesen iemēģināju tītaru ! ... viens pats tomēr pa salkanu ! Man ļoti patīk tītars/Llops 50/50 !

fiffaaC (2014-08-26 20:20)      Nevajag neko sarezgjiit :)
Paprikaam nogriezj cepuriiti, iztiira. Iegriezj dazjaas gailenes, dazjaas, baravikas, dazjaas priezju bekas (galvenais nesamaisiit, bet tieshi atsevishkji). Virsuu liek malto galju, sajauktu ar jeelu olu, smalcinaatiem kjiplokiem, oliiveem, saali, pipariem un dzjinu. Uzliek cepuriiti. Shauj cepeshkraasnii uz 15-20 minuuteem. Tad iznjem, cepuriites nonjem, uzliek katram siera kluciiti, ieshauj veelreiz uz 2- minuuteem. Tad izsleedz cepeshkraasni. Ljauj savilkties. Njammm :)))

Lucy (2014-08-27 09:53)      Es neko nesarežģiju,piparus necepu,tos sapildu ar gaļas,rīsu pildijumu,mērcīti gan pagatavoju ko uzleju virsū,sutinu+- 1st
mērcītei
rīvēti burkani,sīpoli,paprika,garšvielas daudz un dažādas,beigās uzleju sablenderētus konservetus tomātus,pavāru mērcīti un šauju virsū pipariem,mēli norīt var ēdot!! pirms pasniegšanas vēl uzber sakapātus zaļumus,tos arī mūsmājās lieto daudzz

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu