Vai saldējamā kamerā var ziemai uzglabāt ar gaļu un rīsiem pildītu zaļo papriku?

Vai pēc atsaldēšanas paprika nebūs beigta?

jauna_nianse (2010-08-12 18:54)      sasaldētu var glabāt visu, vienīgi ēdami pēc tam nav rabarberi un arbūzs:))
liec cepeškrāsnī neatsaldētus, būs ok...

Adamsone (2010-08-12 19:29)      Saldētu malto gaļu gan neiesaka glabāt mēnešiem. Manuprāt tieši paprikas svaigumā jau ir tā garša.
Par rabarberiem - ķīselis no saldētiem ir bez vainas, manuprāt.

veesmina (2010-08-12 20:11)      veikalos ir nopērkami dažādi saldētu produktu maisijumi, tas liecina , ka viss saglabājas labi. No sava pieredzes neveiksmīgi sanāca ar kartupeļu frī saldēšanu. gan jau kautko nepareizi izdariju, jo nebija tādi smuki kā viekalā pirktie

afrodit14 (2010-08-12 21:01)      Saldēt var visu izņemot augstāk minēto arbūzu.Var jau būt,ka vēl kautko nevar,bet nu nez nez...es ziemai saldēju visu pēc kartas...sēnes,ogas,un nejēgā daudz garšvielas-lokus,dilles,pētersīļus,baziliku
veesmina,frī pirms saldēšanas izvāri pusmīkstus.Tad būs ok.

Giga1970 (2010-08-12 21:22)      Saldēt var gaļu, papiriku, vārītus rīsus, tikai katru atsevišķi. No sasaldētas saštompātas paprikas pēc atkausēšanas nebūs ko cept. Jo tur jau vēl ola klāt un mitruma ir tik daudz, ka sasaldējot sanāk ledus klucis. Saldējot, vajag panāk visiem produktiem maximālu sausumu, tad tie dabīgāki un labāki pēc atkausēšanas.

taigga (2010-08-12 23:07)      Esmu saldētavā saldējusi gan rabarberus, gan arbūzu. Viss pēc tam ēdams!

JurisK (2010-08-13 02:19)      Var, bet nav ieteicams. Kaut arii paleenaam, bet notiek oksidaacijas procesi galjaa, iipashi jau maltajaa. paprika atsaldeejot buus miiksta, ja nu vieniigi tieshaam uzreiz cepeshkraasnii. ir variants - glazeeshana, jebkuraa gadiijumaa jaaglabaa cieshi pleevee iepakotu, vislabaak vakuumiepakojumaa.

MAaSA (2010-08-13 07:04)      JurisK teic lietu. Es arī domāju,ka papriku tik viegli saglabāt nebūs.

senga (2012-05-03 22:59)      Gaļu gan nebūtu ieteicams glabāt ilgstoši,papriku var..

Līdzīgi jautājumi
Kārtojumi no dārzeņiem, gaļas un rīsiem (13 atbildes)Rīsu krema recepte (6 atbildes)Pildīti pipari (12 atbildes)Suši rīsu vārīšanas laiks (9 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu