Pildīta parika

Sapildīju sarkanajās paprikās žāvētu vistiņu,šampinjonus,tomātus,sinepes un sieru.Ieliku cepeškrāsnī.Iekšas izdevās makten labas,taču paprika bija graužama...:(
siers kusa pāri,tāpēc ilgāk par 20 min.necepināju.Un ne jau mikrenē.
Mož spāņu paprika -tai cietāka miza??

leduspukje_7 (2013-02-20 15:41)      es parasti paprikas pildu ar malto gaļu, kas cepoties laikam no iekšpuses mīkstina papriku, pārleju ar krējuma-majonēzes-ķiploku-siera mērci, kas atkal no virspuses....nekad cietas nav palikušas.

Tessa (2013-02-20 15:41)      pildīta paprika vispareizak butu papriku likt gatla un sautet uz lena uguns ar mazu daudzumu udens.logjiski,ka par 20 minutem pati paprika miiksta nepaliks/vienmer briinas,ka no pashsaprotamas edamajam lietam var uztaisiit k-ko nebaudamu/

ja jau liec cepeshkrasnii,tad vismaz uz 40 minutem.
bet maneja un pareizi-dienvidnieciski pagatavota vienalga bus garshiigaka))

xxx (2013-02-20 15:52)      Paprika tāpat kā sieviete-jājūt.Nevar viennozīmīgi pateikt kurai pietiek ar 20min,kurai ar 40 ir par maz.Viss atkarīgs no pildijuma un ne tikai. ;)

MaryClaire (2013-02-20 15:56)      un kāpēc vienmēr jābojā laba manta ar dedzināšanu? tātad papriku nevar ēst?

stardust (2013-02-20 15:58)      20 minūtes par maz vienkārši. vismaz 40 minūtes, varbūt nejaukt to sieru pildījumā, bet uz beigām uzkaisīt.

stardust (2013-02-20 16:03)      P.S. Vispār es par Tessas variantu, sautējot katlā. Nu vēl var ņemt cepšanai cepeškrāsnī paredzētu trauku ar vāku, arī ieliet nedaudz ūdens, garšvielas, vai, piemēram, tomātus savā sulā no bundžiņas un tad likt cepeškrāsnī, vāku uz beigām var noņemt.

kudala (2013-02-20 16:08)      Ja izvēlas pildīt ar jau ēšanai gataviem produktiem, tad paprika pirms tam jāpasautē, jāblanšē, vienvērdsakot, jābūt jaupusgatavai, sieru liek pašās beigās uz jau gatava produkta, 1-2 min krāsnī un ēst. Produkti ir jājūt.

mademoiselle_coco (2013-02-20 16:11)      drīzāk izskatās, ka pie modeļa ar cepeškrāsni, vajadzēja aptīt apkārt folliju, cepurīti atstājot atvērtu....
es cepeškrāsnī papriku grillēju vienīgi tomātu zupai - apzināti apdedzinu..... pildītai piekopju Tessas metodi - uz ūdens.

Eneile (2013-02-20 16:13)      Es parasti sabāžu pildījumu un uzlieku folliju pa virsu, kā arī apukšā uz pannas nedaudz ūdeni. Un pašās beigās noņemu folliju nost, uzberu sieru un vēl biki iešaunu iekšā jau bez follija.

Adamsone (2013-02-20 16:39)      Pārsteidzoša spēja tik daudz ņemties ar apēšanai paredzētām lietām, ūžasss....
Žāvētas vistas kāja vienā rokā, paprika otrā un viss notiek.

oxsara (2013-02-20 16:52)      /pilnīgi piekrīt Adamsonei/

Skaidrite_Leeninna (2013-02-20 17:07)      Mandomāt, viss noslēpums ir un pie vainas ziemā veikalos nopērkamā "plastmasas" paprika. Paprika jāēd un jāgatavo, kad tai ir sezona - vasarā, pašu audzēta vai no Ungārijas, Ukrainas.

mademoiselle_coco (2013-02-20 18:03)      To adamsone un oxara: dažiem cilvēkiem tomēr patīk garšīgi un skaisti ēst.... ir pat tādi, kas rīta kafiju dzers vienīgi no krūzītes ar apakštasīti. tā - pa skaisto. ikdienā..... un kāpēc gan ne?

skarbaiskungs (2013-02-20 18:50)      Un kà sievieshi pamanàs visu sabojàt.. Paràk sauss tas pildìjums. Bùtu vismaz kàdu spekja gabalinju piegriezusi, vai sviesta picinju pielikusi.

fabbiana (2013-02-20 19:35)      madmozelle coco, paprika un žāvēta vista nav nekas baigi smalks un skaists

nebuutne (2013-02-20 20:59)      Piekrītu Tessai.

Vucis (2013-02-20 21:06)      Pildīta parika Pirms pildīšanas papriku nedaudz apcepināju uz pannas un tikai tad liku iekšā pildījumu. Tad cepu kādas 30 minūtes un tikai tad bēru virsū sieru un iešāvu vēl uz 10 minūtēm.

mademoiselle_coco (2013-02-21 10:54)      to fabiana: viss atkarīgs no pagatavošanas un pasniegšanas veida:) arī mazsālītu lasi var ēst dažādi - uzlikt uz maizes un pasniegt "sviestmaizi", šķēlītēs salikt uz šķīvja un tad kars sev uzliek kur grib, cik grib un ar ko grib. un var arī tās pašas šķelītes saritināt rullīšos - un būs pavisam cits skats. kamēr ēdiens viens un tas pats. tā ir dažādā ēdienu kultūra, par ko minēju....

Evy_Siikuminjsh (2013-02-22 00:15)      Es daru tā- pirms pildīšanas paprikai nogriežu mici, izņemu sēklas. Uzvāru palielu katlu ar ūdeni, ielieku tajā ēdamkaroti sāls un, kad burbuļo, lieku iekšā paprikas, kuras blanšēju apmēram 5-10 minūtes (jo lielākas, jo ilgāk). Tālāk, kad sapildītas, tās var likt atpakaļ tajā pašā sālsūdenī (reducētā), kuram pievienoti melnie pipari, lauru lapas, baziliks un tomāti savā sulā. Vāku virsū un sautē nost. Alternatīvi- ņem kaut kādu cepamo trauku (pīli) un to pašu dari cepeškrāsnī, protams, blanšēšana atsevišķi tad.

Araabs (2013-02-25 17:02)      Kādas problēmas? Ņem paprikas,nogriež galus un iztīra.Samaļ mežacūkas gaļu kopā ar notirītiem paprikas vāciņiem.Samīca kopā ar vārītiem rīsiam un sīki sagrieztu sīpolu.Izpiež pāris daiviņas laba ķiploka,pievieno sāli piparus un ja grib sinepes.To visu sapilda paprikās un 30 min cepeškrāsnī pie 200 grādiem.Sanāk garšīgi!!!

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu