Kā pagatavot sulīgas kotletes?

mīļās,labās...padalieties lūdzu,kur ir tas knifiņš,lai sanāktu sulīgas kotletītes,daru ko varu,bet nu nikā..

esseja      Masai der jau visi ieteiktie produkti,bet pietiktu ar garšvielām, kartupeļu cieti un ūdeni, jo karsējot kartupeļu ciete`sarec uzsūcot un aizturot ūdeni.
Vajag pievienot arīšķipsniņu cukuru.
2006-11-12

kattekatte    1 vislabāk uzlikt katrai sviesta piciņu un uzreiz iešaut cepeškrāsnī! 2006-11-26

Denija_  1   Maizes vietā pieliek sasmalcinātus, nedaudz apvārītus kāpostus.
Var izmantot gan pie zivju gan gaļas mīklas.
2006-12-05

misse      vispirms jāpaņem cūkgaļa,protams laba,pieliec skābo krējumu,garšvielas,ķiplokus,labi samīci un cep tik augšā:))PS skābo krējumu nežēlo... 2006-12-12

strangers      Vajag apcept un pasutināt! Jebkura gaļas izstrādājums ir sulīgs tad, ja viņā ir iekšā paša sula!
2006-12-12

birniss      nezzeelo baltmaizi, meitinn... 2010-10-12

kreimene  1   Es sīpolus neapcepju,bet sarīvēju uz rīves,ķiploku smalki sagriežu.baltmaizi mērcēju ūdenī.Cūkg. pati maļu liesu un treknumu apm. uz pusēm. pieleju aŗī vēl ūdeni.Labi izmīcu un pamētāju tai pašā traukā un veidoju ar slapjām rokām kotletes.miltos arī apvārtu. 2010-10-23

dikucis      Kotlešu masu kārtīgi jāmīca un jālej klāt ūdeni, tad arī būs sulīgas un pufīgas. 2010-10-24

Ingaxx      Nevajag par ilgu pārcept, tad nebūs sausas, bet viss atkarīgs arī no gaļas kvalitātes, ja būs par daudz sāls, tas sausē, piemēram gatavā kotlešu masa lielveikalos ir par sāļu un klāt ir kautkas tizls, kas sausē. Zinu, jo ir bijuši gadījumi, kad pēkšņi visiem gribās ēst tikai kotletes, un nākas kādu reizi piepirkt klāt veikala gaļu, ja beidzas labā maltā gaļa no piegādātāja. Mana pavāre neliek klāt maizi, bet čuķ čuķ mannā, krējumu arī neliek, sīpolus sagriež, nevis samaļ kopā ar gaļu, sāls ir tas, kas liek gaļas sulai atdalīties. 2010-10-31

SARA15    2 Pilnīgi piekrītu TWINAI un vēl masu mīcu kamēr paliek tāda mīksta un vijīga,bet kad taisu kotleti tad gan rokas tikai ar eļļu sasmērēju. 2010-11-05

maasinja25      panējums aiztur kotletē sulu,ar sāli nedrīkst pārspīlēt,labāk vairāk sīpolus un ķiplociņu pielikt...maizīti pats par sevi un to pašu ūdeni,kurā tā mērcējās...parasti lieku majonēzi,olas nee,jo dzeltenums darbojas kā emulgators,t.i.,``savāc`` taukus,līdz ar to kotlete paliek liesāka,līdz ar to sausāka :P un vēl-nekādas sautēšanas!!!kad liek kotletes uz pannas,tai jābūt ritīgi sakarsušai,lai uzreiz aprauj kotletei garoziņu,tad arī sula paliks iekšā,pie tam nevajag baidīties kotleti uztaisīt par plānu,jo cepoties viņa vienalga ``savilksies``,līdz ar to būs garantija,ka viscaur izcepsies un nevajadzēs neko sautēt... 2010-11-28

Zigis_1968      Es maltās gaļas masai pievienoju klasiskās sastāvdaļas, - sāli, piparus, sīpolus, ķiplokdaiviņas un majonēzi, sanāk ļoti sulīgas un gardas! 2011-07-23

Burkaa      Cepot kotletes(tāpat arī čeburekus) gaļai nevajag žēlot sīpolus(neapceptus)un neaizmirst pieliet nedaudz olīveļļas-tas,lai butu sulīgas un protams izmērcētu baltmaizi(nevis miltus),pipariņus,ķiploka daiviņu,ķimenes,olas un sāls. 2011-07-25

butterfly5      es lieku klat varitus risus. :) 2012-05-15

selavi_5      Es massai leju klāt pienu un kotletes ir ļoti sulīgas. 2012-05-29

aptimiste11      Var pierīvēt kabačus vai burkānus, tad tiešām būs sulīgas, ne tik treknas un gardas. 2012-06-16

klinta26    1 ..pie gatavās kotlešu massas,pielej pus-glāzi ūdens(auksta)..sanāk Ļoti Sulīgas...Es Garantēju..,ja nebūs,vari mani iesūdzēt Tiesā... 2013-04-27

orfeja      Gatavojot jebkuru gaļu, pielieku klāt cukuru. Gaļa ir maigāka un sulīgāka. Nošpikoju no ķīniešu receptēm. 2013-04-30

anita_m      Kotlešu mīklu katrs gatavo citādāku, dažādas sastāvdaļas ar dažādā proporcijām, bet par to sulīgumu... Nezinu, vai tieši tāpēc man tās vienmēr sanāk sulīgas, bet varu padalīties ar savu pieredzi.
Nežēlot šķidrumu - veidojot kotletes, kārtīgi saslapināt ūdenī rokas. Kotletes veidot vairāk apaļas, pēc iespējas mazāk saplacināt. Uz lielākas uguns sakarsētā pannā strauji apcep no abām pusēm tā, lai izveidojas gaiši brūna garoziņa, kura neļauj sulai iztecēt taukos. Pēctam visas kotletes kārto uz cepešpannas un turpina cept cepeškrāsnī nelielā karstumā apmēram 15 min.
2013-05-06

liksma      Visam vēl nedaudz klāt majonēzi. 2016-04-23

Līdzīgi jautājumi
Originalas kotletes? (15 atbildes)Ka izcept suligas kotletes? (43 atbildes)Zivju kotletes (16 atbildes)Kotlesu recepte (20 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu