xxx3x Paņem GOOGLE klasiskās kotletes un būs tev čupa receptes pēc izvēles un iespējām 2021-04-24 18:40
Daiga24
Maltā gaļa(kādu vēlies)
Sīpoli,ķiploki(daudzums pēc vēlēšanās)
Sāls pipari(pēc garšas
Ola
Rīvmaizi( var likt un var nelikt,ja gribi gaļīgākas)
Mazliet krievu sinepes
Ūdeni(tik daudz lainav ļoti stingra masa....sulīgumam
.....un cep tik "nost"😉
2021-04-24 18:45
vilks28 Zivju kā ? 2021-04-24 18:55
Laimnese Braucu uz upi. Atrodu zvejnieku. Tad šim prasu vai vakarā būs kotļetkas....un lieta darīta. Klasika..... 2021-04-24 19:20
runcitis15 Pieliec kotletēm izvārītus griķus būs maigāka garša. 2021-04-24 19:30
vilks28 Ceptus var ¿ 2021-04-24 19:41
St__ella Sāksim jau ar gaļas gabala kvalitāti... Tad jau tālāk redzēs, ko kniebt, kā mīcīt, paijāt, smeķēt... 2021-04-24 21:38
CoCoSan Klasika ir 2a+m, cik zināms no neta dzīlēm 2021-04-24 22:15
incis1 Malta gala pēc izvēles. Pieliek sasmalcinātus sīpolus,ķoplokus,paparus. Pieliek ēdamkaroti kartupeļu cieti uz kg maltas gaļas,lai satur kopa,nejūk ārā,olu,sāli pēc garšas. Visu sajauc kopā un cep zeltaini brūnas kotletes. Labu apetīti. 2021-04-24 22:28
Danciite16 Cepu kotletes pēc mammaa receptes vēl šobaltdien, pievienojot maltai gaļai smalki sakapātu sīpolu,sāli, garšvielas maltai gaļai, rīvētus kartupeļus. Sastāvdaļu daudzums uz aci. Man garšo! 2021-04-24 23:41
Danciite16 Un, jā, maza nianse! Cepot, uzkarsētai eļļai, pievieno mazu pikucīti lauku sviestiņa. 2021-04-24 23:44
xxx3x Visas pievienotās receptes,gan Daiga 24,gan Danciite 16,ir kā nākas labas,bet es pielieku vēl kādu karoti skāba krējuma un uz 1kg masas tējkaroti cepamā pulvera...tad kotlete pufīga un sulīga un tikai apcepu no abām pusēm tādas zeltaini brūnas,tad tvaicējamā katliņā iekšā un ap 25 min. tvaicēju.Iznāk supper!Apvienojot visas receptes būs ļoti laba apetīte! 2021-04-25 08:01
xxx3x Iesaku ilgi nedomāt,ka gaļa nepaliek sena!Tā maza piebilde ar smaidu... 2021-04-25 08:03
DanaL Man šodien būs maltās gaļas bumbiņas šampinjonu mērcē, līdzīgi kā Daiga24 kotletes, tikai mazākas un pasautētas šampinjonu mērcē. 2021-04-25 09:29
etc Klasiskā padomju laiku recepte: ņemam kukulīti maizes, samaļam, gaļu pievienojam pēc garšas :D Bet ja nopietni, tad visās receptēs pamatā ir malta gaļa, jēla ola, sāls + garšvielas. Atšķiras tikai attiecības, kādās katru sastāvdaļu pieliek... 2021-04-25 10:09
joens
Primārais ir gaļa, ar to šajos laikos nav tik vienkārši, pie labas tikt (pirkt veikalā gatavo malto var tikai kotletēm ienaidnieku barošanai).
Padomjlaiku sabiedriskās ēdināšanas sastāvdaļas maizes vietā manās mājās lika mannā.
2021-04-25 10:41
Rouzita
olas var nelikt, tik kārtigi jaizmica un japasit pret trauku vai dēliti, lai galas masa kļūst vijīga.
es lieku ķimenes klāt. var arī smalki rivētu svaigu burkānu.
2021-04-25 11:59
kvarts man kotletes negaršo, jo no maltas gaļas...klapēta šnicele jau cita lieta.... 2021-04-25 15:09
Vaukskis "Stockmann" pārtikas nodaļā var nopirkt kvalitatīvu malto gaļu un arī Rīgas Centrāltirgū (z/s "Pauguri" stendā citur neatrodama labas kvalitātes jēra maltā gaļa) 2021-04-25 18:44
miers2 Vislabākās kotletes ir tās, kuras es pats neesmu cepis. Tāpat arī pankūkas 2021-04-25 19:36