Kā pagatavot sulīgas kotletes?
mīļās,labās...padalieties lūdzu,kur ir tas knifiņš,lai sanāktu sulīgas kotletītes,daru ko varu,bet nu nikā..evelina37 1 Es mīklai pierīvēju zaļu kartupeli,un skābā krejuma mazliet,un cep uz lēnas uguns,tad apcepušās salieku katliņā un vāku virsū,un tad ir mīkstas un pufīgas.
iluuuzija
2
...maltās gaļas masai pievieno izmērcētu baltmaizi (es uz kg gaļas ņemu kādas trīs četras šķēles), bikīt skābo krējumu,kādas trīs olas un garšvielas...sīpolu:))
Gardi!:))
Ezjule
1
4
Pierīvēts kartupelis ir labs,bet kotlete tad garšīga tikai silta.
Es lieku klāt pienā mērcētu rīvmaizi. Arī pievienoju liesākai gaļai 25% Skābo krējumu. Nedaudz apviļāju miltos un uz pannas tikai apcepu kotletei brūnu garoziņu.Tad lieku pasautēties pa starpām starp kotletēm iebakstot sviesta gabaliņus.
PostScript 2 2 ...nevajag pārcep, bet apcept, un tad ielikt kādā "pīlē", pārliet ar nedaudz ūdens, un pasautēt.
Just_ 2 2 Liellopu gaļas kotletēm nedīkst likt klāt olu, tad sanāk cietas.
Jo9 1 1 es parasti, micot kotleshu masu, klat pievienojot visu augstak mineto, bet vel pieleju ari udeni mazliet, tad sanak suligas...
vvr 2 Man arī liekas, ka pie sulīguma krējums "vainīgs" :)
twina 2 2 ir gan vēl daži knifiņi...tajā krējumā vajag naža galu sodas izjaukt, tad pufīgākas sanāk...un uz parasto porciju vēl ēdamkarotes eļļas piešaut...un nekad nebūs garšīgas kotletes bez treknas cūkgaļas piejaukuma...
edmunds 2 1 izmeerceetu baltmaizi un siipolus!! uzprasi tacju kaut ko sarezgjiitaaku! :))
zustrene 1 Es vēl gatavai kotlešu masai pielieku nedaudz cukuru klāt.Jo arī cukurs taisa pufīgumu kotletēm.
tilla Visam augstninētajam + 75gr konjaks vai brendijs uz 1kg maltās gaļas un noteikti ķiploks (ēd pat tie kas ķiplokus nevarciest)
eliine nezinu par kreejumu, bet par treknu cuukgalju, baltmaizi un siipoliem ir toch, ka sanaak labas:)
Ezjule 2 Un nepērc gatavu malto gaļu. Noskati tirgū smuku gaļas gabaliņu un palūdz lai samaļ Tev redzot turpat. Gatavajā faršā mēdz samalt visādas cīpslas un tamlīdzīgas padarīšanas(siski,x- iski,hvost ;)
ja_nu 2 pIEKRĪTU PAR ĶIPLOCIŅU.Es vēl krējuma vietā lieku majonēzi.
Dalin Man nupat viens ieteica kotlešu masai klāt pieliet nedaudz saldā krējuma. Esot sulīgas un garšīgas.
Babsii hmm..nez, man sanaak suliigas.., jo viss tas knifs ira saals.., masai pievienoju tikai kad pamataa masa jau samiiciita.ola netaisa cietu, tikai paliidz satureet visas sastaavdallas kopaa un visam pamataa-kaartiigi izmiiciit..kaa man savulaik teica viena veclaiku godiibu saimniece-vajag laist caur pirkstinniem..,taa lai masa beigaas savellas riktiigaa kamolaa 2006-10-18
Pats saldais krejums, apcepti sīpoli, uzbriedināta rīvmaize..massu kārtīgi izdauza pret galdu! 2006-10-18
taapatvien Derēs viss augšminētais,bet galvenais -dari to ar mīlestību,un tad būs gana sulīgi un garšīgi:)) 2006-10-18
kaske Pirms likšanas uz pannas apviļā mannā, tad kotlete neiztek taukos, bet viss sulīgums paliek tajā iekšā. 2006-10-24
Pticka 1 2 100 g degvina uz katriem 200 g samiiciitaas galjas un neruup nekaads suliigums :) 2006-10-24
esseja
Masai der jau visi ieteiktie produkti,bet pietiktu ar garšvielām, kartupeļu cieti un ūdeni, jo karsējot kartupeļu ciete`sarec uzsūcot un aizturot ūdeni.
Vajag...
nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 40) | nākamās >> |
Originalas kotletes? (15)
Ka izcept suligas kotletes? (43)
Zivju kotletes (16)
Kotlesu recepte (20)