Kā izcept sulīgas kotletes?
Lūdzu, vai padalīsieties ar maziņu, sulīgu kotletīšu recepti??? Esmu tādas ēdusi jaunībā, bet tas puisis savu noslēpumu neatklāja... :( ...Esmu visādi izmēģinājusi, bet man nepatīk tie piedegumi uz pannas...edmunds 2 sipoli, meerceeta baltmaize, izmeerceets iepakojumu kartons, galja.
kaadacita
1
Ūdeni pielej kotlešu masai un izmīci ar rokām kārtīgi. Nu ļoti kārtīgi.
Tik neaizmirsti sīpolus un ķiplokus pielikt.
To ūdeni var kopā ar mērcētu baltmaizi pielikt.
Būs OK!
Silver 1 Lieta, kas ir svarīga, bet ko bieži piemirst - kotlešu masa jāmaisa ar rokām, nevis ar karoti vai virtuves kombainu
Tessa
1
pirmkart,tikai uz chuguna pannas sanak iistas kotletes.
un katrai saimniecei tas bus citadakas.
galja japerk tirgu,lai tava acu prieksha samalj-cukgalja kopa ar liellopu.
kartiigi jasaspiezh siipolus un kjiplokus.olas jaliek atkariiba no ta,cik lielu porciju tu taisi.ja triis cilveki,sanak viena ola))sali,piparus kartiigi.
maizi jamerce piena.es lieku klat ellju un trekno krejumu-pa lielai karotei.var arii majonezi-nedaudz.
citreiz pasniedzu no pannas,citreiz pasauteju.klat-kartupelju biezputra,uzkulta ar sviestu un siltu pienu.un skabos kapostinjus ar siipoliem un krejumu.viss.
nepamella 2 Jā,ūdens piedod sulīgumu,.. un ne vairāk,kā vienu olu uz 1.kg. gaļas, tad nesavilks cietas..:)
kudala 2 pirmkārt jāņem laba gaļa, sīpolus var nelikt, man , personīgi, no tiem kuņģi dedzina, lai būtu sulīgākas var pieliet ļoti nedaudz šņabja, ja ir liesa gaļa, tad gatavai, ļoti labi izmīcītai masai, pieliek klāt sakapātu sasalušu sviestu, cepot sviests lēnām kusīs un paliks kotletē, jācep uz mērenas uguns, lai nepiedeg un labi izcepas. Meža cūkas kotletes vēl kārtīgi izsautēt cepeškrāsnī, lai nesaslimtu ar trihnellām.
chentaluluu 1 Jā, olas nevajadzētu likt daudz. Es lieku klāt krējumu, citreiz uzbriedinātu mannu nedaudz, tas padara kotletes sulīgas. Cept tikai uz karstas pannas, lai veidojas garoziņa un neiztvaiko sulīgums, nesadedzināt.
bitite27 Man patīk pievienot samaltus, nevārītus kartupeļus-1/4 daļu.
tiputapu07
edmundu... varu apsveikt ar savdabīgās diētas ievērošanu, tikai nesaprotu, kāpēc tajā arī galja ir klāt???!!!
Meitenēm varu pateikt paldies par padomiem!!! Gan lieku klāt sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus, piparus, sāli, baltmaizi vai rīvmaizi [[tad ūdeni pielēju]] esmu likusi klāt, mīcu ar rokām, cepu krievu laiku pannā, bet man nepatīk tie piedegumi, kas rodas cepot!!!
Bet TĀS kotletītes, no jaunības, bija tādas, kas kusa uz mēles....maziņas, sulīgas, neapdegušas........ņamma!!!!!!!! Esot iemācījies armijā, bet ar recepti nepadalījās.......
avanti13 Ja negrib lai piedeg, tad nedaudz apcep un liek katliņā sutināties, kamēr gatavas...
selva Un......PANNA!Laba panna!:)
black_swan 1 uudens vietaa lieku pienu, paareejais kaa mineeja citi "shefpavaari". Miilestiibu, miilestiibu vajag piebeert! O´pashu galveno gandriiz aizmirsu!
Vucis 2 Dažreiz pielieku arī rīvētu sieru. Ir garšīgi.
Deisa Man garšo, kad ir kraukšķīga groziņa kotletēm, bet ja tā nepatīk, tad mazlietiņ tik uz pannas apcep, tad "pīlē" iekšā ar visu jumtiņu un liec cepeškrāsnī. Tad sanāk sulīgas, uz mēles kūstošas.
Skaidrite_Leeninna Kotlešu mīklai (jau iepriekš minētie komponenti) pirms cepšanas ir kādas pāris stundas jāpastāv, lai uzbriest (no pielietā ūdens) un garšas savelkas.
fokapirmais Gaļa , mērcēta baltmaize (var tā pavairāk), sīpoli,olas, skābs krējums, sāls pipari. Mīca ar rokām.Veidojot kotletes formu ,rokas slapināt augstā ūdenī un likt uzkarsētā , ieeļļotā pannā cepties.
tiputapu07 Nu jā, tas arī varētu būt īstais piegājiens, jo esmu lasījusi, ka, arī pankūkas cepot, mīkla esot jāiejauc iepriekš un kādu laiciņu jāpatur, lai sabriest tās vielas visas. Mana mamma gan tā nedara, bet man patīk eksperimentēt un meklēt to, kas man labāk garšo!!! :) Un es nemaz nepārdzīvoju, ka tam aiziet puse mūža, galvenais, lai ir rezultāts, kas pašu apmierina!!! :D
tiputapu07
Paldies par padomiem, bet......esmu izmēģinājusi gandrīz visus jūsu ieteiktos veidus, receptes, bet......kaut kas nav tā kā atceros...MAN nesanāk tas sulīgums un mīkstums....eehhhhh.....Kaut gan...KĀ tās kotletītes tika ceptas, es neredzēju, dabūju tikai pagaršot..... ;) :D :D :D
Ar labunakti JUMS visiem!!!! Necepieties dēļ kotletītēm!!! :)
Eneile 1 Lai kotletes sanāktu labas, ļoti svarīga ir gaļa. Vienādi cepot man personīgi katru reizi tomēr sanāk nedaudz savādāk. Man kotletes ir totāla laimes spēle.
Deisa Iesaku izmeklēt to cepēju, kura kotletes tik ļoti garšoja. Varbūt viņam ne tikai kotletes unikālas sanāk, bet arī viss cits, jo kā vienreizēja piedeva ir paša pavāra pievienotā vērtība. :)
Porcija
Nevajag ne olas, ne sieru, ne pienu un vispār neko lieku...
Jo vienkāršāk, jo labāk... Galvenais ar rokām un ūdens (ar baltmaizi)...sīpoli, ķiploki. Ja gaļa...
nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 43) | nākamās >> |
Originalas kotletes? (15)
Ka pagatavot suligas kotletes? (40)
Zivju kotletes (16)
Kotlesu recepte (20)