Kabači ziemai
Kabači ziemai. Sakiet,kā jūs tos gatavojiet, interesantāk kā marinētus,bet ne sevišķi sarežģīti.viviann (2005-08-22 18:06) Kabačus gabaliņos vai ripiņās var apcept uz pannas,tad kārtot burciņās kopā ar tomātu pastu.Garšvielas pēc gaumes un nokarsē kādas 15 minūtes.
Ermita (2005-08-22 21:17) ķemslis- tipa sabāz viskaut ko- burkānus, sīpolus, ķiplokus, papriku, tomātus, zaļumus , etiķi, sāli , cukuru , piparus un visu, kas nu vēl ieneāk prātā,un pavāri kādu laiku, kamēr apnīk.Diemžēl- jāpasterizē arī, ja grib uzglabāt ilgāk
prieciiga (2005-08-23 16:42) Es kabačus taisu tā pat kā gurķus pēc garšas nekādas atšķirības ja nu vienīgi kabacis ir mīskts bet gurķi kraukšķigs :)
estepat (2005-08-25 22:44) iesaku marinaat kaa gurskjus...sagriezt gabalos un mest tik burkaa iekshaa liidziigi kaa gurkjus..tikai atcerieties veel piemest klaat gabalinju paprikas...nu superiigi :)))