Ābolu ievārījums no antonovkas
man vajadzētu labi labo recepti,kā sagatavot antonovkas ābolu ievārijumu.biezais_vectevs (2004-10-28 12:55) tā labākā būs ja savārīsi kopā ar brūklenēm:)
Ezjule (2004-10-28 15:14) Ar bruukleneem tiesjaam sanaak vislabaak!Uz 3kg aaboliem njem 3 l bruuknenes un 1.5 kg cukura(ja grib skaabu tad pietiek ar 1kg cukura)
asums (2004-10-28 21:45)
Ieteiktu izmēģināt brūklenes pievienot krietni mazāk nekā iepriekšējā receptē 3:1 un cukuriņu nedaudz vairāk ,piemēram,2 kg.,jo tad ievārījums iegūs maigāku un patīkamāku garšu.
Vēl varu ieteikt savārīt nomizotus ābolus ar cukuru 3:1,2 un beigās pievienot nedaudz kanēli.
Šis pudiņš labi uzglabājas,kā arī noder par labu piedevu auzu pārslu biezputrai,pankūkām,kā arī tostermaizēm.
LABU APETĪTI ! :)
rupjmaize (2005-09-02 11:53) pie cepešiem un kartupeļu pankūkām labāks ir ezules variants
Ka panakt lai abolu ievarijums neoksidejas (5)
Kur spiez no aboliem sulu Pieriga? (8)
Abolu vins (10)