Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās uzglabātu pasterizētas?
Kāds minimums cukura būtu jāliek klāt ābolu sulai, lai tās, sapildītas pudelēs un nopasterizētas, varētu uzglabāt?_lauvina_ 8 Es nelieku nemaz. Uzkarsēju ,noņemu putas, līdz uzvārās karsēju un pildu pudelēs. Glabājas bez problēmām.
nazis 5 Pasterizētai ābolu sulu cukuru nevajag. Ir kārtīgi jānopasterizē (var uzvārīt) un glabāsies.
cirteejs 6 Nekāds minimums! Visas sulas bez cukura!
AivarsN 3 Šogad ābolu sula jau tā atgādina sīrupu,kur nu vēl cukuru.
eksim_braalis 1 Es fermentizēju bez cukura.
rihtigais 2 Sulu nevāra, bet karsē līdz 80 grādiem! Sula lieliski glabājas bez cukura. Pildu minerālūdens pudelēs.
Adelante
3
Necik.
Ja tvaicējamais katls- tad uzreiz tecinu stiprā alkohola neskalotās stikla pudelēs vai sterilās burkās (pietecināmo pudeli ietinu virtuves dvielī, lai nesaplīst no kādas vēja plūsmas, kad pilna- aizskrūvēju un zem dvieļa rindoju, lai draudzīgi atdziest).
Ja spiežu ar kādu no mehāniskajām sulasspiedēm, tad emaljētā katlā uzvāru un verdošu ar kausu saleju burkās, uzskrūvēju vāku un lieku draudzīgi atdzist tāpat kā no tvaicējamā katla.
InJanis
2
Tautiesi !!!!!!
Ko jus tur njemas ar omites receptem ????
Izspiez svaigu abolu sulu
Saliek plastmasas PET pudeles, ij saldetava ieksa.
P.S. Stikla pudeles njakadigi likt nevar.............................sasaldesies-saplisisies.
gaisma1234 Uzvaru ābolu sulu līdz pirmajam burbuļiem, burkā iekšā metā 2019-11-10 10:18
gaisma1234 1 Ābolu sulu katlā uzvāra bez nekāda cukura. Vāru līdz uzmet pirmo burbuļi. Burkā iekšā metāla vāku priekšā, stāv tīra sula bez piedevām 3 gadus. To daru jau 25 gadus. 2019-11-10 10:20