Saldētas gailenes
Vai taisnība, ka atsaldētas gailenes būšot rūgtas?jadore (2016-08-07 18:42) 3 Es apcepu un tad saldēju, viss bija labi.
langstinsh (2016-08-07 18:53) 3 Svaigas nevar saldēt.-Tieši tā-jāapcep.
Alvasete (2016-08-07 19:16) 3 nesaldē. būs rūgtas
kudala (2016-08-07 19:53) ja negrib ceptas,tad pirms saldēšanas jānoblanšē,noņems rūgtumu un būs kā svaigas.
mirga (2016-08-07 20:03) 1 Es vienmēr sacepu un tad sasaldēju. Tad nav rūgtas. Izņem no trauciņa un pa taisno uz pannas. Labu apetīti!
DanaL (2016-08-07 20:05)
Pati saldējusi neesmu, jo dzirdēts, ka tiešām rūgtas un pļekainas
Es sacepju un sasaldēju. Kad vajag, ņemu ārā un pa taisno uz pannas.
Sar_ma (2016-08-07 20:53) Es arī, uz pannas iztvaiko viss H2o un tad saldētavā. Bet jāatzīst, bez saldētavas garša labāka. Lai gan ziemā, kd ņem ārā no saldētavas, tas jau aizmirsies un viss ok!
Discreta (2016-08-07 21:38) Mīļie cilvēki, paldies par atsaucību.:-)
Dace48 (2016-08-07 22:18) Sagriežu apcepu sviestiņā un tad saldēju,garšo labi.
sasina (2016-08-07 22:28) Vislabāk ir apcept un saldēt. Esmu arī vārītas saldējusi-arī nekāda vaina. Bet svaigas nesaldēt nekādā gadījumā!
marks15 (2016-08-08 00:15) Taisnība
joga (2016-08-08 08:08) 2 Es vispirms sasaldēju un pēc tam apcepu.Sāls pēc garšas!
bruce (2016-08-08 21:57) 1 saceptas aizņems daudzzzz mazāk vietas ledusskapī.
pingvins99 (2016-08-11 17:50) Kāda X pēc ir jāsaldē gailenes? Suņu sēnes var nopirkt visu gadu veikalā, smaržo labāk!!