Saldētas gailenes

Vai taisnība, ka atsaldētas gailenes būšot rūgtas?
Jautā Discreta 2016-08-07 18:39

jadore (2016-08-07 18:42)    3 Es apcepu un tad saldēju, viss bija labi.

langstinsh (2016-08-07 18:53)    3 Svaigas nevar saldēt.-Tieši tā-jāapcep.

Alvasete (2016-08-07 19:16)    3 nesaldē. būs rūgtas

kudala (2016-08-07 19:53)      ja negrib ceptas,tad pirms saldēšanas jānoblanšē,noņems rūgtumu un būs kā svaigas.

mirga (2016-08-07 20:03)    1 Es vienmēr sacepu un tad sasaldēju. Tad nav rūgtas. Izņem no trauciņa un pa taisno uz pannas. Labu apetīti!

DanaL (2016-08-07 20:05)      Pati saldējusi neesmu, jo dzirdēts, ka tiešām rūgtas un pļekainas
Es sacepju un sasaldēju. Kad vajag, ņemu ārā un pa taisno uz pannas.

Sar_ma (2016-08-07 20:53)      Es arī, uz pannas iztvaiko viss H2o un tad saldētavā. Bet jāatzīst, bez saldētavas garša labāka. Lai gan ziemā, kd ņem ārā no saldētavas, tas jau aizmirsies un viss ok!

Dace48 (2016-08-07 22:18)      Sagriežu apcepu sviestiņā un tad saldēju,garšo labi.

sasina (2016-08-07 22:28)      Vislabāk ir apcept un saldēt. Esmu arī vārītas saldējusi-arī nekāda vaina. Bet svaigas nesaldēt nekādā gadījumā!

marks15 (2016-08-08 00:15)      Taisnība

joga (2016-08-08 08:08)    2 Es vispirms sasaldēju un pēc tam apcepu.Sāls pēc garšas!

bruce (2016-08-08 21:57)    1 saceptas aizņems daudzzzz mazāk vietas ledusskapī.

pingvins99 (2016-08-11 17:50)      Kāda X pēc ir jāsaldē gailenes? Suņu sēnes var nopirkt visu gadu veikalā, smaržo labāk!!

Līdzīgi jautājumi
Gaileņu gatavošana (9 atbildes)Saldētas baravikas zupā (8 atbildes)Saceptas gailenes paliek rūgtas (17 atbildes)Sālītas gailenes (12 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu