Gaileņu gatavošana

Bāc!Pēkšņi pilna māja ar gailenēm!
Ko var garšīgu pagatavot no gailenēm tūlītējai ēšanai? (ne ziemas konservus)

spulgace1930 (2008-09-05 20:05)  1   Nu, mērcīti, tādu pabiezāku, ko ar kartupelīšiem... Ko vēl gardāku vajag? :)

Palomino (2008-09-05 20:19)      Varu tevi atsvabināt no pūlēm. Iepako un steigšus sūti man!:) Labāks par gaileņu mērcīti un jaunajiem kartupelīšiem laikam nekas nav izgudrots. Var, protams, apceptas gailenes mēģināt iestūķēt kā pildījumu kādā kotletē (variants: gaļas rullīši), bet nezinu, kas būs vairāk: uzlabota kotlete jeb samaitātas gailenes...

marmorakaraliene (2008-09-05 20:43)      gailenes - tikai apceptas sviestiņā un krējumiņa mērcītē iekšā :) viss pārējais - ņe to:)

spindzele7 (2008-09-05 20:49)      paņem gailenes un kopā ar malto gaļu iepildi paprikā . garantēju būs garšīgi. ja gribi vairāk informāciju raksti man privāti, pastāstīšu sīkāk savu recepti

sfinxxl (2008-09-06 16:06)      vnk var bliezt klāt visādiem sautējumiem, gan gaļai, gan dārzeņiem, garša būs jūtama un ļoti laba!

smart_beauty (2008-09-06 17:34)      Labākais un vienkāršākais variants - krējuma mērce, ko te jau minēja - sagriez, apcep (eļļā vai sviestā, vienalga), un tad pievieno skābo krējumu (cik šķidru gribi, tik daudz krējuma). Ja ir tik daudz, ka nevar uzreiz apēst, apceptas var ielikt saldētavā, kad vajag, atkausē.

Spicis (2008-09-11 01:20)    1 Uzcept! :) Krējumu gan klāt neliec, tikai sāli. Būs naturāls produkts.

teisija (2009-09-20 10:06)      Vāri sēņu zupu,pildi gaļas kotletes,pagatavo kartupeļu-gaļas sacepumu ar sēņu mērci vai vienkārši sasaldē saldētavā, ja ir tik daudz un konservēt negribās tad ar sāli muciņā..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu