esmucitta (2016-08-29 11:24) 1 Noblanšē, atdzesē, pilda traukos vai maisiņos un liek saldētavā.
Ajisata (2016-08-29 13:21) Paldies par receptīti!
Dace48 (2016-08-29 16:39) es salieku maisiņā un tad saldēju
sasina (2016-08-29 21:27) 1 Tā arī ir. Tikai pēc blanšēšanas uzreiz lieku ļoti aukstā ūdenī,lai ātri atdziest. Caurdurī notecinu,un maisiņos iekšā. Ideāli.
Zaiciks45 (2016-09-01 14:04) Nav nekas jaablanshee..taapat maisinjos vai kastiitees.Taa arii var tureet sasaldeetus sagriezturs burkaanus,dilles,peetersiiljus.
Piedalīties
Līdzīgi jautājumi
Sviesta pupinu marinesana (6 atbildes)Pupinu zupa (23 atbildes)Saldetas gailenes (14 atbildes)Cik grados zavet pupinas? (7 atbildes)