Tītara gaļas gatavošana

Varbut kada padalitos ieteikumos, ka gatavot titara galu, lai ta nebutu tada sausa? un cik ilgi vispar sī gala termiski jaapstrada?

biezais_vectevs (2005-07-06 10:34)      par tītaru nezinu,bet pīli ieliek "pīlē" un malkas krāsnī pirms ciet taisīšanas uz oglēm līdz rītam patur un sanāk superīgi:)

ar tītaru varētu būt tieši tāpat,lielākā problēma varētu mūt malkas krāsns.

Mutere (2005-07-06 15:15)      atkarībā no tā vai cep visu tītaru vai gabalus.
Lai gaļa nebūtu sausa, apakšā apliek skaliņus, ja nav pieejami, tad saliek garos koka iesmus, palej šķidrumu un pa laikam aplaista.
Vesela :) Tītara cepšanai paies kādas 4-5 stundas. Gabaliem 1-1.5 stundas.
Var gaļu pirms cepšanas apsmērēt ar skāba krējuma kārtu.

klasiskaa (2005-07-06 22:49)      Tītars būs sauss,ja gaļa ir vairakkārt saldēta.Ja tā ir svaigi kauta gaļa,būs superīgi ,ja sautēsi ar burkāniem,sīpoliem un tomātiem pāris stundas.mmmm.....ja šašlikos jāmarinē citronos un sīpolos apmēram 3 dienas ,tad pats mīkstums un sulīgums....lai tev veicas!(tā es darīju ar saviem Jāņu tītariem):P

gigs (2005-07-28 20:07)      mutere pareizi ir aprakstiijusi ,tikai lielu efektu veel dod ja kaartiigi to visu apsmeeree ar sinepeem,tas miikstina arii.uz beigaam pashaam kad veel ir lieli graadi aplej ar balto viinu.

Līdzīgi jautājumi
Titara fileja. (17 atbildes)Liellopa galas izvele (3 atbildes)Aukstas galas recepte (3 atbildes)Bebra galas pagatavosana (10 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu