Aukstās gaļas recepte
Kā lai uzvāra garssigu auksto gaļu. . ?pret_straumi garšīga sanāk, ja kopā saliek vistas, liellopa un cūkas gaļu. kad izvārīta var samalt, lai labāk visas trīs gaļas samaisās. var arī griezt...
eliine 1 kad tu vaari buljonu aukstajai galjai,tad pieliec klaat veel dillju kaatus,lauru lapas,garshvielas un pagarsho kaa tev pasham garsho,tad pieliec klaat zjelantiinu(ieber traukaa,paarlej ar aukstu uudeni un lai uzbriest,tad mikrovilnju kraasnii ieliec uz 30 sek lai izkuust)tad zjelantiinu pieliec klaat tam buljonam ko uzvaariiji un lej uz galjas. galju ieprieksh uzvaari,taa var buut gan cuuka gan liellops,ja gribi treknaaku njem cuuku.sagriez un paarlej ar buljonu traukaa,ieliec aukstumaa un kad sazjelee tad eed=)
lada 1 cūku,liellopu gaļu vāri ar sīpolu un burkānu kamēr gaļa mīksta. pēc tam samal vai sagriez gabaliņos .salej mazos trauciņos un noliec aukstumā.