Aukstā zupa - kā gatavot?

Kā jūs gatavojiet auksto zupu? Padalieties ar labām receptēm!

Mirdzina  4 1 tradicionāli + garšai pielieku sinepes, lai nav par pliekanu

Gids  7 1 Kvalitatīvu doktor desiņu jāpievieno, smalki sagrieztās strēmelēs:)

jasmina33  1 5 Aukstā zupa - kā gatavot? foto Var pagatavot dažādi... bet obligāti jābūt ar mīlestību ... un ...skaisti pasniegtai ... ;)

wildangel    3 Kas ir diļļaina kartiņa??

celjaziime  1 4 Gatavoju ka parasto zupu...ielieku ledusskapii...re aukstaa zupa gatava..:__)

Nate  1 4 nu tad ja bez bietēm, tad kartupeļu zupai pieliek diļļainu kartiņu/sagrieztu strēmelēs/ iznāk aukstā zupa.

Nate    2 vai, piedodiet, atvainojiet. Kartiņu nav strēmelēs jāgriež. To vajag piegrauzt. Labāk nesagrieztu.

kefiirs19    4 Marinētas bietes
Svaigs gurķis (var sarīvēt - mazāk laika aizņem)
Kefīrs
Sinepes
Sāls
Redīsi (nav obligāti)
Dilles vai lociņi
Var pielikt vārītu olu, ja garšo, bet tā nosit svaiguma garšu :)

limonija  2 2 Ja garšo paprika - arī var droši likt klāt jau aprakstītajai versijai -17:42;)

Tessa  1 4 dienvidos auksto zupu taisa bez galjas, bet ar kvasu no baltmaizes. ta sanak balta, skabena, nekur tik garshiigu neesmu edusi.
es taisu ar kefiiru. man kaut ka tas bietes ne visai tur, ja nu kads spešeli pieprasa, ok. galja variita, liesa, atdzeseta. var nedaudz desas piegriezt.
daudz loki, dilles, rediisi, svaigs gurkjis. olas, kartupelji. nedaudz marrutki.

IlonaB      Neko no tās Nates nesapratu. Kas par kartiņu? Apsveikuma kartiņa? Uzraksti citiem vārdiem, ko ar to esi domājusi!

mjamma    3 Marinēto biešu burciņa, paniņas 0,5 procentīgās, svaigs gurķis sagriezts, pilngraudu vājpiena biezpiens, dilles. Izcila diēta

Marija_Anna    1 kas ir pilngraudu vājpiena biezpiens ?
mjamma ?

mjamma      marija anna
http://www.foodunion.lv/lv/lv/obezzhirennyj-tvorog-valmiera-krupnozernistyj-05-300g
Dukānieši var likt arī desu klāt pie tā visa.
Vnk izcili svaru mazina

lovemedo    2 Es Anglijā divas anglietes iemācīju auksto zupu taisīt, šamām dikti iegaršojas, sauca par "pink soup" :D Feini klāt piecept ķiplokmaizītes, iet uz urrā. :)))

coldlands    1 Garsigakas zupas tai skaita auksto, gatavoju es, esmu zupu karalis.
Desu pie aukstas zupas, liek tik tie, kas ir bada.

Marija_Anna      :)) " Lielgraudu ", un es jau biju padomājusi , ka tur kaut kas ir jaukts ar pilngraudu maizi un biezpienu.
Vispār no laika un produktu skaita ledusskapī un dārzā. Ar gaļu -iekš- neaizraujos . Labāk -klāt-.
Bet kad jāsteidzas , arī lielā krūzē ar kefīru var iemaisīt viskautkādas satāvdaļas un sātīgi atdzisināties.

Mavs    2 Burciņa marinēto rīvēto biešu
Viens gurķis
Saujiņa redīsu
Dilles
Loki
Litrs kefīra
Sinepes
Mazliet etiķis (ja gribās asāku)

Gurķi, redīsus sarīvē, lokus un dilles sagriež, visu bļodā iekšā, ēdamkaroti sinepes (var arī mārrutkus) un etiķis - pēc garšas - ja gribās asāku.

Pirms pasniegšanas - klāt cieti vārīta ola.

orhidea  1 2 Sablenderee skabenes,redisus,naatres ...sagriez vaaritas olas,locinus,dilles un visu sajauc ar kefiiru,pasniedz ar cepeskrasnii ceptaam siermaiziiteem...:) LABU APETIITI

Neutrogena  1   Tīrkultūrā (patīk Straupes produkcija) iemaisu sarīvētas marinētas bietes ar visu šķidrumu, smalki sagrieztus lociņus, svaigas dilles, sarīvētu gurķi, sāli, piparus. Tas arī viss. :)
Desu un olas klāt nelieku, jo man ne visai šī garšu kombinācija iet pie dūšas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu