Ābolu deserts
Šogad laba ābolu raža, vai ir kādas vienkāršas un labas ābolu deserta receptes? Gribētu dažādot ābolu pielietojumu.cirteejs 2 2 Pieej pie koka, izvēlies, ko vēlies, norauj, apēd!
Laapsta_aciis 1 Man garšo vienkāršs, bet veselīgs deserts. Saldskābus ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež gabaliņos, liek katlā, pielej pāris ēdamkarotes ūdens un savāra, kamēr šķīst ārā, bet lai ir arī gabaliņi manāmi, pieliek kanēli pēc patikas un savas garšas (ja nepatīk, var nelikt, bet es lieku jūtami). Neko citu klāt nevajag, arī cukuru nē. Atdzesē masu un liek saldēdiena trauciņā, pa virsu uzber ar cukuru apgrauzdētas auzu pārslas. Ābola masu ziemai uzglabāju saldētavā, sasaldētu trauciņos, tad tikai jāizņem, jāatlaidina un jāsagrauzdē pārslas.
universss 3 Pilna gugle ar receptēm , iemet tikai meklētājā : ´´ābolu receptes´´ vai ´´ābolu deserts´´ , un labu apetīti un pacietību gatavojot!
Laimnese 1 Man garšo ābolmaize, kas cepta no baltmaizes un ābolu ievārījums ar apelsīniem un kanēli.
Mirdzina 1 Ābolu smalki sarīvē vai sablenderē un sajauc ar skābu krējumu un cukuru (bērnības garša) vai ar kefīru diētiskākam variantam. Kanēlis protams iederas
puuuka Vienkārši un gardi,paņem,apmēram, vienāda izmēra ābolus,nomazgā,tad no kātiņa puses izgriez serdi,lai ābols paliek vesels,bet pa vidu ir bedrīte(skaties neizgriez līdz ābola snīpītim,lai nav caurums),tad saber iekšā cukuru ar kanēli(var kondensēto pienu,medu)un liec cepeškrāsnī iekšā,cep 20-30 min(atkarīgs no ābola cietuma).Kad gatavs(to jūt,jo visa māja sāk smaržot pēc ceptiem āboliem) ņem ārā,atdzesē,var ēst tāpat,var uzlikt pa virsu putukrējumu utt.gaumes un izdomas lieta.Lai labi garšo:)
Jurijs55
3
Olas dzeltenīti sasist ar cukuru un drusku vanilīna līdz putām.
Olas baltumu sasist ar sacepto ābolu mikstumu un cukuru līdz putām .
Dzeltenas putas, ātri maisot, ieliet varošajā pienā.
Kad piens nodzēsēs , uzliet to šķīvēs un pielikt klāt baltas putas.
av2 1 Plaatsmaize ar aboliem, sskeelitem, virssu :)Mmm....
etc 1 Elementāri - salasa daudz daudz ābolu, izspiež sulu, pieliek cukuru, raugu un tālāk uz dažiem mēnešiem par šo pasākumu īpaši daudz neuztraucas. Pēc tam nogaršo, vēlreiz nogaršo, vveēell reeiz nnoggaršso (nu jau mežģe mēlās), tagad laikam pietiks (noliekas gultā uz pāris stundiņām atpūsties).
leons13 Nomazgā ādolus,saliec uz cepešpannas un krāsnī iekšā,kad āboli izcepušies,pa vienam turot aiz kātiņa ar ēdamkaroti nokasa no serdes. Iegūtajai masai pievieno nedaudz cukuru ,samaisa un atdzesē,tad ar mikseri uzputo. Labu apetīti.
gaisma1234 Izdob ābola serdi iepildi kanēli samaisītu ar cukuru. Iekšā cepeškrāsnī. Izcep. Var ēst karstu ar saldējumu vai aukstu ar putukrējumu. Ātri lēti garšīgi. 2019-11-10
Abolu ievarijums no antonovkas (4)
Kur spiez no aboliem sulu Pieriga? (8)
Abolu vins (10)