Foreļu ikri pārsālīti

Vai ir iespēja glābt?

JurisK    4 Kas sālīja? Pats? Kādā veidā? Sāla vispār tā - ņem tos ikrus un kuļ kopā ar sāli, sāls daudz, lai atdalītos plēves un gļotas. Pēc tam uzlej virsū karstu, gandrīz vārošu ūdeni un nokāš pēc īsa brītiņa ikrus. Praktiski tur nekas nevar pārsālīties.

lilly77      Var mēģināt paskalot atdzesētā vārītā ūdenī un tad sietiņā notecināt.

Rinkulis      Paņem nelielu porciju un pamēgini paskalot, tik pēc tam nokās rūpīgi. Ja struktūra apmierina un garšas īpašības uzlabojas, tad turpini ar pārējiem. Ko gan citu var ietiekt šādā situācijā?

Drole      Varot porciju, kas paredzeeta tuuliiteejai lietoshanai, atsaaljot ar siltu uudeni, gaazeetu mineraaluudeni vai alu.

Google > Пересоленная икра

skaistairjauniba      Jā protams,sakumā izskalo ikrus etikudenī,pec tam tīrā udenī.

anis      Par garšu nestrīdas,bet sāli lieto arī kā konservantu...
Ja sāls iesūkusies,tad līdz tikai mērcēšana,jo šķīdumu koncentrācija izlīdzinās.
Par forelēm nezinu,kaviāram līdzēja.
2016-08-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu