kreizi 1 Dzirdēju,ja nomazgā aukstā ūdenī,paliek cieti :(
JurisK 4 Kas sālīja? Pats? Kādā veidā? Sāla vispār tā - ņem tos ikrus un kuļ kopā ar sāli, sāls daudz, lai atdalītos plēves un gļotas. Pēc tam uzlej virsū karstu, gandrīz vārošu ūdeni un nokāš pēc īsa brītiņa ikrus. Praktiski tur nekas nevar pārsālīties.
lilly77 Var mēģināt paskalot atdzesētā vārītā ūdenī un tad sietiņā notecināt.
kreizi Paštaisīti. Man uzdāvināja ,,kukuli,, :) Bet tik sāļi . Es sāli nelietoju uzturā. varbūt tāpēc tik tā liekas,bet gribas glābt to mantu.Gandrīz kg !! :(
Rinkulis Paņem nelielu porciju un pamēgini paskalot, tik pēc tam nokās rūpīgi. Ja struktūra apmierina un garšas īpašības uzlabojas, tad turpini ar pārējiem. Ko gan citu var ietiekt šādā situācijā?
Drole
Varot porciju, kas paredzeeta tuuliiteejai lietoshanai, atsaaljot ar siltu uudeni, gaazeetu mineraaluudeni vai alu.
Google > Пересоленная икра
skaistairjauniba Jā protams,sakumā izskalo ikrus etikudenī,pec tam tīrā udenī.
anis
Par garšu nestrīdas,bet sāli lieto arī kā konservantu...
Ja sāls iesūkusies,tad līdz tikai mērcēšana,jo šķīdumu koncentrācija izlīdzinās.
Par forelēm nezinu,kaviāram līdzēja.
2016-08-01