Aukstā zupa - kā gatavot?
Kā jūs gatavojiet auksto zupu? Padalieties ar labām receptēm!
fiffaaC
1
1
1. Uudens, marineetas bietes, svaigs gurkjis, vaariitas olas, daudz zaljumu, saals, pipari peec garshas. Var pievienot desu vai galju peec veeleeshanaas. Bauda ar kreejumu.
2. Paninjas, svaigs gurkjis, vaariitas olas, daudz zaljumi, saals, pipari peec garshas. Var pievienot desu vai galju peec veeleeshanaas.
ingryda 1 Salitas skabenes, kefirs, varitas olas, paprika, tomats, svaigs gurkis, redisi, dilles un locini, sinepes un marrutki.
pingvins99 3 1 Burc. no vaikala. Gurķis. Čut lociņi ne no veikala.Piena desu kval.Kefīriņu,iepakojumu obl. skalot aukstā ūdenī un pieliet klāt. Var no dīķa. Sodien esot pat upēs +15,tātad atkrīt. Ar dillēm uzmanīgi. Roberto nesaprot,kāpēc mēs ēdam dilles. Varbūt arī kāds cits. ps. Lai aukstā zupa ātri būtu auksta no saldētavas vajag samest kādus 10 pelmeņus un sasalušās cūkādiņas. Lai veicās!
Jasmina93
1
Es parasti izmantoju:
Bietes
Kefīrs
Desa
Gurķis(svaigs)
Lociņus
Dilles
Vārītu olu
Sinepes nekad nelieku,jo daudziem maniem draugiem ir alerģija uz sinepēm
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 24 (kopā 24) |