Aukstā zupa
Aukstā zupa - jautājumi un diskusijas
Svaigs gurķis (var sarīvēt - mazāk laika aizņem)
Kefīrs
Sinepes
Sāls
Redīsi (nav obligāti)
Dilles vai lociņi
Var pielikt vārītu olu, ja garšo, bet tā nosit svaiguma garšu :) Gatavoju ka parasto zupu...ielieku ledusskapii...re aukstaa zupa gatava..:__) nu tad ja bez bietēm, tad kartupeļu zupai pieliek diļļainu kartiņu/sagrieztu strēmelēs/ iznāk aukstā zupa. dienvidos auksto zupu taisa bez galjas, bet ar kvasu no baltmaizes. ta sanak balta, skabena, nekur tik garshiigu neesmu edusi.
es taisu ar kefiiru. man kaut ka tas bietes ne visai tur, ja nu kads spešeli pieprasa, ok. galja variita, liesa, atdzeseta. var nedaudz desas piegriezt.
daudz loki, dilles, rediisi, svaigs gurkjis. olas, kartupelji. nedaudz marrutki. ··· Aukstā zupa: Aukstā zupa - kā gatavot? lasīt visu diskusiju (24 atbildes) »
Aukstā zupa (9)
Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)
Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)
Vārīti kartupeļi 3 gab.
Gurķi 4 gab.
Redīsi 6 gab.
Sīpollociņi (buntīte)
Dilles (buntīte)
Garneles 200 g
Olas 6 gab.
Sāls un pipari (pēc garšas)
Sinepes 1 tējk. Internets pilns ar receptēm-ar gāzētu vai negāzētu ūdeni,ar paniņām, ar kvasu, ar piparmētrām; :)-daudz un dažādās variācijās :) ··· Aukstā zupa: Aukstā zupa lasīt visu diskusiju (9 atbildes) »