Aukstā zupa
Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)
spradzite1984 (2015-07-02 11:50)
Kefīrs 1,5 l
Vārīti kartupeļi 3 gab.
Gurķi 4 gab.
Redīsi 6 gab.
Sīpollociņi (buntīte)
Dilles (buntīte)
Garneles 200 g
Olas 6 gab.
Sāls un pipari (pēc garšas)
Sinepes 1 tējk.
ingryda (2015-07-02 11:53) 3 Ar salitam skabenem, nevis bietem. Daudz darzeniem (tomatiem, gurkiem, papriku, redsiem), olam, kefiru, sinepem, marrutkiem un zalumiem.
spradzite1984 (2015-07-02 11:58) Internets pilns ar receptēm-ar gāzētu vai negāzētu ūdeni,ar paniņām, ar kvasu, ar piparmētrām; :)-daudz un dažādās variācijās :)
Tilia (2015-07-02 13:24) Tādi kā šķidrie salāti: kefīrs, tomātu sula, gurķi, tomāti, paprika, zaļumi, ķiploki, nedaudz Vorčest. mērce vai pipari.
Karmensita (2015-07-02 14:22) ieguglē tomātu gaspačo
milestiba (2015-07-02 18:09) 1 Šodien bija ātrais variants,bija gurķīši , dzeltenie plūmju tomātiņi,lauku loki,kuri garšo ļoti,tāpat arī dillītes un pašu marinētās bietītes,olas bija slinkums vārīt.Visu sajaicu ar Lazdonas kefīru,un sanāca gardi.
sievinja (2015-07-02 19:53) 2 Kefīrs, redīsi, lociņi dilles, krējums, sāls.
derevnja10 (2015-07-03 13:50) Pie augstāk minētā lieku klāt desu vai vārītu gaļu.
peedas_rasaa (2015-07-15 22:01)
Paeksperimentēju par šo tēmu.
Liku svaigu puķkāpostu, gurķi, tomātu, svaigas skābenes, olīvas, olas, garneles, lokus, dilles, sinepes, sāli un kefīru. Sanāca labi, ar komplimentiem.
Desu un kartupeļus nevajag. Ļoti labi "piesēja dūšu" pat mūsmāju vīriešiem :)