Aukstā zupa

Man jau sāk mazliet sēsties mana "tradicionālā" aukstā zupa.. Bet tā kā lieta aktuāla, lūdzu, padalieties ar receptēm un idejām, kā šo ēdienu dažādot :)

spradzite1984 (2015-07-02 11:50)      Kefīrs 1,5 l
Vārīti kartupeļi 3 gab.
Gurķi 4 gab.
Redīsi 6 gab.
Sīpollociņi (buntīte)
Dilles (buntīte)
Garneles 200 g
Olas 6 gab.
Sāls un pipari (pēc garšas)
Sinepes 1 tējk.

ingryda (2015-07-02 11:53)    3 Ar salitam skabenem, nevis bietem. Daudz darzeniem (tomatiem, gurkiem, papriku, redsiem), olam, kefiru, sinepem, marrutkiem un zalumiem.

spradzite1984 (2015-07-02 11:58)      Internets pilns ar receptēm-ar gāzētu vai negāzētu ūdeni,ar paniņām, ar kvasu, ar piparmētrām; :)-daudz un dažādās variācijās :)

Tilia (2015-07-02 13:24)      Tādi kā šķidrie salāti: kefīrs, tomātu sula, gurķi, tomāti, paprika, zaļumi, ķiploki, nedaudz Vorčest. mērce vai pipari.

Karmensita (2015-07-02 14:22)      ieguglē tomātu gaspačo

milestiba (2015-07-02 18:09)    1 Šodien bija ātrais variants,bija gurķīši , dzeltenie plūmju tomātiņi,lauku loki,kuri garšo ļoti,tāpat arī dillītes un pašu marinētās bietītes,olas bija slinkums vārīt.Visu sajaicu ar Lazdonas kefīru,un sanāca gardi.

sievinja (2015-07-02 19:53)    2 Kefīrs, redīsi, lociņi dilles, krējums, sāls.

derevnja10 (2015-07-03 13:50)      Pie augstāk minētā lieku klāt desu vai vārītu gaļu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu