Ādažu Gaļas Nams produkcija
Vai paši ražotāji arī lieto savā ēdienkartē pašizgatavoto, vai tāds "meistars" ir nobaudījis sava "cepiena" iznākumu? Tad kāpēc nav garšas kā izgatavotam mājās?violinn Ja gribi garšu "kā mājās", tad mājās arī ir jācep. Es tā saprotu. Sāli un piparo cik vēlies vai kā pierasts.
kudala a par ko uzbrauciens??? Majas ir majas gatavots, rupnieciski ir rupnieciski. Ja grib tuvu majas gatavotam , tad japerk no mazajiem majrazotajiem. Tiesi no mazajiem.
Deisa Pati sardeles mājās netaisu, arī parasti neēdu, bet vienreiz pagaršoju un ik pa laikam paskatos, vai nav dabūnamas. Tieši Ādažu gaļas namam tās ir dievīgas - kūst mutē. A to, ko var pats pagatavot mājās, to arī pašam vajag gatavot. Jā!
euromens Nopērc Ādažu gaļas namu un būs tev kā mājās
esmucitta tas jautājams Ādažu Gaļas Namam
Lucy
Ādažu nu nav gan tā sliktākā produkcija,salīdzinot ar Rīgas miesnieku,tad Ādaži ir labi.
Tie Ādažu,vai Rēzeknes kombinātu es reizēm ko nopērku.manis pēc var arī nebūtu tie sīciņi,vārītās desas.Man labāk garšo vnk novārīts ar garšvielām gaļas gabals,vai pārlietā gaļa želejā.
Domāju paši viņi bauda arī,bet tikai to kur nav ādas,kuņģi un citas drazas pievienotas!!
Agrāk tur pie kombināta pat bija veikals,es tur kad braucu garām šad tad iegriezos,cenas tur bija draudzīgākas,kā Rīgā.
bucca Kāpēc izcelts viens ražotājs, vai tad pārējiem garšo kā mājās gatavots?
miers2 1 Deisa, ja sardeles "kūst" mutē, tad tur no dabīgas gaļas ir pavisam maz piebēries klāt..Mutē kūst tikai mākslīgie uzlabotāji, kuri ticami garšo pēc gaļas :) Arī mazi bērni dievina mākslīgos cīsiņus tieši par to, ka tie nav jākožļā, jo paši "kūst" mutē :)
Vikentijs20
Nejauciet divas lietas Ādažu gaļas mams un Ādažu gaļas ražotni.
Produkcija super, bet padārgi.
Vienmēr, ja esmu Centrāltirgū kaut ko nopērku.
Katram mums ir savādāka garšas izjūta, šeit produkcija tiek ražota priekš visiem.
derevnja10 A man garšo.Vismaz kāda gaļas piegarša.Aizbrauc uz to pašu vāczemi un nopērc tur līdzvērtīgus produktus par tādu cenu.
marselis
tehnologiski
var iegut jebkuru garsu,ka pamatni lietojot vienu vienigo(kaut zagu skaidas) ,parejo piepildot ar pildvielam)
ja ir velme lai kustu,kusis
ja velme lai garsotu pec vistas,i bekona,zivs-garsos
ja velme pec coca cola vai gumijas-,
ka desu tehnologi saka
perciet
ediet
bet nekad nejautajiet no ka un ka ta tiek pagatavota
lieto
jo parsvara to ko ed ir lielrazotaju produkcija
viduveji saubiga par pienemamu cenu
EscadaEscada Tak nebojājiet savu veselību ar lielveikalu gaļām, pērciet normālu lauku vai meža gaļu, kas nemaz nav nikni dārgāka par šķīstošajām vistām un gumijas sardelēm, bet sātu un baudu sniedz dubultā. :)
vermuts36
Mūsdienu veiksmes biznesa formula: "Minimums pašizmaksas, maksimums iespējamā pārdošanas cena...."
Galvenais lai labi izskatās iepakojums! :)
Deisa to miers2 - bet tas arī netiek slēpts. Uz iepakojuma rakstīts - sardeles ar speķi. Un speķis tiešām kūst, padara desiņu mīkstu, kad tā karsta. :) Ar štovētiem kāpostiem - pats labumiņš. :)
lazdarr ...labi! Pavēršu aizkariņu. Bieži sezonā esmu estiņos, tur bieži brokastīs sortimentā reņģītes tomātu mērcītē, putraimu asinsdesiņas...Kas baudījuši- saka labus vārdus(ražotāju gan nezinu, bet būs jāpapūlas). Viendien gāju lielveikalā gar gaļas leti un acīs iekrita ādažnieces- asinsdesiņas. Paņēmu.(Vairāk nekad šās firmas). Bet uz pannas to apvalks sīksts un pēc kožļenes...jāspļauj ārā.
Spicis Šī sarakste saasināja uzmanību Ādažu Gaļas nama produkcijai. No nogaršotā (cīsiņi bez apvalka, cepamdesiņas dažādas, cīsiņi ar sviestu, aukstā gaļa vīriem ar vasabi un sievām ar dzērvenēm... Nepatika. Vairs nepirkšu. 2015-01-21