Šašlika recepte
Kāds varbūt zin jauku šašliku recepticanabis (2008-05-26 20:12) sojas mērce, citrons, cukurs, ķiploks,Vidusjūras garšvielu maisījums,piecu piparu maisījums un, protams, gaļa
lapsaacijs_albiins (2008-05-26 21:30)
a kapee shashljiku? tur ir ell nevis elllj :D
eniivej. zvaigznes aniiss, chili, mellie pipari un chiplociitis un biku melnaa sojas meerce. to visu satriepj galjiitee un pagaida kaad stundiit lai ievelkas. peec tam uzgaaz virsuu kefiiru vai griekju stila jogurtu(JAA, visparastaako kefiiru!!!),taa,lai apnjem galju, nevis peldaas. tikliidz saak atdaliities galjas sula (buus taads recekliigs skjidruminsh), galjiite ir gatava cepshanai. (visa marineeshana aiznjem apmeeram stundu. cepshanas laikaa var bik palaistiit ar labu merlot viinu. taadu galjiiti tu sirsninj njammaajusi nebuusi! :)))
strangers (2008-05-27 08:42) Paņem 4 kg gaļas (sagriezta gabaliņos), pievieno garšvielas (vai nu gatavu maisījumu vai "visu, kas pa rokai") un pielej 1 l paniņas (kefīru). 12 st marinēties un cep!!!!
p_p (2008-05-27 15:57) vīns + citronu sula
jollyroger (2009-12-18 22:33)
vislabaakais- vecaa recepte
siipoli, garsvielas(ne saals),etikjis
bitite27 (2010-05-08 05:18) Liek kārtās gaļu,sakaisa ar nedaudz citronpipari,pipari,sāls vietā Anniņas garšvielas,tad liek sagrieztus sīpolus un visu pārklāj ar majonēzi un atkal liek gaļu un visu pārējo.Atstāj uz 24 st.vēsumā zem sloga.
bembem (2010-07-12 19:47)
Gaļa, zaļumi pēc paša vēlmēm, sīpoli, mazliet sāls, pipari.
Visu saspaida, apmēram kādas desmit min., maisa, pārlej ar gāzētu minerālūdeni.
No rīta gatavojam un vakarā ir riktīgi labs.
bembem (2010-07-12 19:49) Ņemam sieru (Es lietoju holandes) noturam 24 stundas ābolu sulā.kad siers samarinējies ietinam cauraugušā gaļā, kas sagriezta plānās šķēlēs ( Es izvēlējos žāvētu). apcepam uz grila un labu apetīti.