Pilngraudu maize
Rakstot par veselīgu uzturu, vienmēr tiek minēta pilngraudu maize. Kā saprast, kurā tā ir? Pēc miltu maluma, pēc šķiedrvielu daudzuma, krāsas...? Nosauciet kādu šķirni!
Lucy (2012-09-27 10:28)
Baltmaizi,ne graudu maizi praktiski nelietoju uzturā.
Ķelmēnu rupjmaize tā gan man garšo,tad Liepkalnu rupmaize garšo un pagāšo sestdien Saldū nopirku Kuldīgas garsīgā rudzu maize,bez rauga,arī laba.
wolands (2012-09-27 20:15)
Jā, slipēt graudus neslīpē gan - bija slinkums meklēt ko tur īsti dara. Bet tā jau nav, ka ir tikai klijas un milti - tur ir daudz dažādas frakcijas ap vidu .
fernfahrer - tici vai netici, bet vitamīni ir arī parastajos baltajos miltos, tiesa, maz:
http://www.buzzle.com/articles/whole-wheat-flour-vs-white-flour.html
Madara_Zuze (2012-09-29 15:36) Maizi, kaa tadu, vispar nevajag lietot uzturaa. Tad nevajadzees teemas par riepaam risinaat.
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 23 (kopā 23) |