Pārsālīts lasis

Kkādā veidā lasis sanācis dikti sāļs, kā labot zituāciju, vai būs citi ieteikumi izņemot izmest ārā?

Bekka      Skatoties kam tas lasis domāts, ja kā mazsālīts jēls uzkodām, tad var apsmērēt ar skābu krējumu, nākamā dienā, krējumu ar nazi ar visu sāli noņemt nost, ļoti dziļi tāpat nebūs sasūcies.

garaamejoshais      zem spiediena noskalo un citronu sapilini virsuu

snamlet      Paņem stikla trauku (kuru var likt cepeškrāsnī), pārlej pamatni plānā kārtā ar olīveļļu, tad izliec savu sālīto lasi, uzliec dažas plānas citrona šķēles un pārlej to visu ar franču sinepēm (2 bundžiņas) tā, lai ir noklāta visa zivs un liec cepties. Garšos fantastiski...ir pārbaudīts.

edmunds1969    1 uzvāri makaronus, tad uz pannas apcepini šo pārsālīto brīnumu lasi kopā ar sīpoliem, tad piegāz saldo krējumu un pasautē nedaudz. Pēc tam to laša mērci gāz klāt makaroniem un visu samaisi. Iznāks kaut kas līdzīgs portugāļu bakaļau. Nu, atšķirība būs tāda, ka tavs ēdiens būs garšīgs un ēdams, bet portugāļu bakaļau ēd tikai nezinīši-tūristi vai vietējie maitēdāji.

aptimiste11      Izvāri, noskalo un uztaisi salātus, ..... sīpolus, lasi, vārītu olu, dilles un majonēzi, garšvielas pēc gaumes.

Līdzīgi jautājumi
Ka taisa lasa rolmopsus (marinets lasis)? (7 atbildes)Lasis lasitis (19 atbildes)Mazsalits lasis (27 atbildes)Kapec zives ir palikusas tik dargas?:( (28 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu