Mazsālīts lasis
kādās proporcijās jāliek tā sāls un cukurs???trafs 2 Kāds vēl cukurs ?! Pipari jāber vairumā !
labais_kazanova 1:1!
dviiniite 1 3 sāls 2 daļas : cukurs 1 daļa
Smaidona Dvīnītei taisnība
lirica
2:1..sāls un cukurs..piparus svaigi uzmaļu tieši uz gatavas maizītes.
vai par lašiem nevarējām runāt pēc algas dienas nevis pirms?;)
Smaidona Un maizītei vēl pa virsu dillīti un plānu citrona šķēlīti
ednens lasi iepriekš nevajag sālīt, kā to bieži dara, bet tieši pirms ēšanas apsālit un appiparot ar svaigi maltiem pipariem un gatavs......iesaku, kā prof.pavārs.
Ivans_neBargais 1 Pamēģini vispār nesālīt, bet kad uzliec uz maizītes, uzmal piparus, izpied virsū bišku citronu sulu un pa virsu plānu sīpola ripiņu. Man garšo... :)
Vivis sāls 2 daļas, cukura 1 daļa. Lasi apviļā maisījumā tā, lai uz laša paliek tikai tik, cik pielipis. Ietin follijā vai pergamentā un notur vismaz vienu dienu, lai ievelkas garšas. ēdod uzber piparus, uzkaisa sasmalcinātas dilles, uzpilina citronu vai uzliek tomāta šķēlīti. Tas jau pēc izvēles. lai garšo! :)
selnija_ Par lašiem tiešām varējām parunāt pēc algas dienas! Man jau siekala gatava tikai pāris komentus izlasot:)
Vivis Parasti jau tās algas mēneša pirmajā datumā arī ieskaita. Tā, ka tēma pašā laikā :)))
violinn Man garšo arī, ja 1:1 attiecībāqs sāls/cukurs. Gandrīz pat labāk.
kautkas lirica, a kad Tev algas diena ? :) mosh varam pirms sarunaat :)
ashlee33 ja sals ir daudz ,ad lasitis garso ka silke:) es ari ka vairakums cukurs 1 dala -sals 2 dalas. un man vel garso pasai apkaisot ar citronpipariniem.
zasars
Kas tad garšīgas lašmaizītes ēd bez piešprices. Iesprūdīs, kā likts.
To saku, kā praktiķis!
Marshall_
Atkarīgs no tā , cik ātri tiks lietots uzturā . Karstā laikā , vēlams 2:1 . Tas pats , ja paredzēts ilgākai uzglabāšanai . 1:1 - gaumes/garšas jautājums .
Tiešām , atraduši par ko runāt ! Man tās lašveidīgās jau te [novelk gar kaklu] :D
selnija_
/iepleš lielas aces/ Marshall, labi dzīvo, ja tā ir:)
Vivi, kam ieskaita un kam ne , citiem tikai 10.datumā...
Marshall_ 1 Kkur jau pasen lasīju par kalpiem , kuri sacēlušies pret saimnieku , jo jams šos vislaik ar lašiem barojis . Kalpi speķi pieprasījuši .Selnij , slikti dzīvoju...slikti [nopūšas] :DD Toties labi makšķerēju :)
lapsu_aacis
1
nekaadu cukuru. saali + piparus un pa virsu citrona sulinju. un uzklaaj paara lauru lapinjas.
otraa dienaa ar gardu muti noeed un aizmirst,ka taaC bijis!
Just_
Man šepat oho ieteica, un tā es daru joprojām - 2:1 sāls/cukurs, pipari pēc vēlēšanās, samaisa to visu traukā pabiezā kārtā, lasi nevis ieberzē, bet vienkārši noliek ar ādu uz augšu, gaļu uz leju uz tā sāls/cukura/piparu maisījuma - un pēc dažām stundām sanāk ideāli. Ledusskapī nav jāliek, tad uzsūcas lēnāk.
P.s. ciest nevaru lauru garšu gandrīz nekur, tā ir agresīva.
rudmiese Pavāra ieteikums ir labs tad, ja lasis nav jāuzglabā. Parasti jau nopērk lielāku gabalu un ēd vairākas dienas. Tad sāli un cukuru sajaucu attiecībā 2:1. nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 27) | nākamās >> |
Ka taisa lasa rolmopsus (marinets lasis)? (7)
Parsalits lasis (25)
Lasis lasitis (19)
Mazsaliti gurki (7)