Kāda šašlika recepte tagad populārakā?
Kadu marinadi lietot, lai izcepot gala miksta un suliga ?sandra43 (2010-06-17 12:22) Par ananasu sulu biju kautko dzirdejusi, esot saldskaba garsa.
dikucis (2010-06-18 07:02)
Ērta , vienkārša uz ātra recepte sliņķiem, bet iznāk ļoti gardi.
Jebkurai gaļai , ko izvēlies cepšanai uzlej virsū marinēto gurķu marinādi ar visām garšvielām, kas tajā burkā, piegriez sīpolus un pēc stundas gaļa gatava cepšanai. Gurķīšus sagriez uzkodām, būs divi vienā:) Gaļa nepieņem gurķu garšu.
laumina48 (2010-06-21 13:12) majonēze,tomātu mērce,sīpoli,alus,dilles,lociņi,pētersiļi,garšvielas.
Spicis (2010-07-12 15:55)
:) Viss itkā aprakstīts, bet te vēl:
Cūkgaļa (kakla karbonāde - tā to patreiz dēvē) tiek sagriezta lietojamos gabalos un tomātu sulā iekšā. Pēc 24h var cept. Gaās garša un mīkstība garantēta.
kaut_kur (2010-07-22 00:11) Kā minimums diennakti, bet vēlams ilgāk paturēt gaļu kefīrā vai paniņās.
incuuks (2011-04-16 11:45)
Vistas spārniņi,var būt šķiņķiši,majonēze,citrons,Santa maria garšviela(Ģaļas kopējā)sīpoli,sanāk maigs,bet ar savu garšas odziņu,var pielikt garšvielas vietā svaigu piparmētru,sanāk labi ;)
Garšas kārpiņas būs apmierinātas `;)
Būrvīgu atpūtu ;)
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 26 (kopā 26) |