Jēra ciskas gatavošana
Kā pagatavot jēra cisku? Uzdāvināja man uz Jāņiem, nezinu ko iesākt?
beauty_girl (2009-06-19 20:00)
http://receptes.lv/receptes/pildita-jera-ciska-alu-1/
Turpat ir vēl.
ja_tiesaam (2009-06-19 20:45) šāsļiku uztaisi,vai arīdzen iemarinē ar ar gašvielām un cepeškrāsnī,vēl labāk veselu uz ugunkura:)
Araabs (2009-06-19 21:04) 1 Savāri garšvielas ar ķiplokiem,tikai bez etiķa.Sašpricē,nostādini 1 stundu,cep cepeškrāsnī 2 stundas,tas ir vis.Uz nākošo aiz pateicības uzaicināsi;00
Sonnenschein (2009-06-19 21:13) Araab, tad jau sanāk cepetis, vai ne?
Nelima6 (2009-06-19 22:03) Nav negaršīga:) Ja cep cepeti, tad vajag iespeķot, lai nebūtu tik sausa [tas daudziem nepatīk].
airopamusnesapratis (2009-06-20 17:02) iespeķot cepeti--nozīmē iedurstīt ķiplokus vai citas garšvielas
Nelima6 (2009-06-28 19:29) Nē, tas nozīmē sagriezt cūkas speķīti garenos, tievos gabaliņos (salmiņos), cepeša gabalā izdarīt iegriezumus, labāk jau iedūrienus ar nazi, kur iebīda speķi. Sausa gaļa tā paliek daudz sulīgāka un gardāka.
ednens (2010-05-08 20:28) un kad tas būs gatavs, klāt ļoti labi iet kāļu biezenis,ņam......
durasels (2011-08-12 11:06) Ļoti garšīgs plovs sanāk ar jēra gaļu
Ediena gatavosana vairakam dienam. Aizspriedumi un pardomas. (41)