Saldētas baravikas zupā

Lūdzu padalieties ar gudrību ,ķā gardāk? Kartupeļu biezzupā vēlētos vēl pielikt baravikas,kuras man ir saldētas. Cept man diez ko negribas ,jo nav veselīgi!Likt pa taisno zupā,saldētas? Atlaidinātas?
Paldies,ja līdzēsiet!

nektariine (2011-01-05 14:26)      Pa taisno zupā! Lai garšo! :)

undine (2011-01-05 14:32)      es arī lieku pa taisno zupā, tik vēl burkānus un sīpolus sacepu

Tessa (2011-01-05 14:37)      par veseliigumu.mana bij.viira omei ir 88 gadi.ed cik tik neveseliigi var est,piemeram,ceptai olai virsu uzlej vel taukus,kuros cepa,no pannas.nesajas vel jestrak par mani.muljkjiibas pilniigas.

viens variants:sacept baravikus ar siipoliem sviestinja(jaa,sviestinja!!:DD) smuki ta apbruninat,pieriivejot burkanus un pieliekot nedaudz liesas zhavetas galjas.un tad gazt zupa,pirms izslegshanas iemaisiit krietnu porciju kauseta siera.
otrais.paturet baravikus cepeshkrasnii,ieslegta.ar pargrieztu siipolu un paris burkaniem.
tad burkanus sagriezt un ielikt kopa ar baravikam pavariities.beigas-arii kauseto sieru.

Lucy (2011-01-05 14:39)      Negašo ne saldētas,ne kaltētas,bet ja jau to pļuru kura atlaižās nomazgā,sagriez un apcet,tad vēl.
Sēnes patīk vai nu marinētas vai sālītas!!
Māsa vēl sēņu soļanku taisa,tā man garšo.
Kartupeļi+ apcepti sīpoli,burkāni un + tā puslitru burciņa soļanka sēņu,kur ja nemaldos ir sēnes,sīpoli,gurķi,burkāni,zaļumi un nedaudz tomātu pasta.
Var arī aukstu ēsts ir garšīgi.

Dzastina (2011-01-05 14:40)  1   Burkānus gan nelieku, bet sviestiņu... gan... Tad būs miljons!! EH... pat siekala saskrēja!!

cirteejs (2011-01-05 16:35)      Tikko gatavoju ķirbju biezzupu un liku klāt saldētas gailenītes, gan iepriekš apceptas...liec pa taisno saldētas- lēnām atkusīs, būs O.K.

Peeteris1956 (2011-01-05 18:37)      Ja gribi lai pazūd baraviku aromāts liec zupā.
Es lieku veselas sasaldētas uz sausas sakarsētas pannas...apcepu.....sagriežu, vienudaļu blenderī un tad buljonā.
Lai nokrīt tā mēle kam mana zupa negaršo!

Ivars51 (2011-01-05 19:16)      Cept vajag, tikai bez taukiem, sviesta un pārējiem mēsliem - tie ir kaitīgi, ne jau cepshana kā process. Apcep kopā ar sāli, pipariem un sīpoliem, novāri kartupeļus, un zupu nemaz nevajag. Var zupā nedaudz iebērt aromātam

Līdzīgi jautājumi
Kas ta par baravikai lidzigu seni? (21 atbildes)Baraviku merce (12 atbildes)Par senu (baraviku) marinesanu (2 atbildes)Baraviku marinesana (11 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu