Saldētas gailenes

Vai taisnība, ka atsaldētas gailenes būšot rūgtas?

jadore (2016-08-07 18:42)    3 Es apcepu un tad saldēju, viss bija labi.

langstinsh (2016-08-07 18:53)    3 Svaigas nevar saldēt.-Tieši tā-jāapcep.

Alvasete (2016-08-07 19:16)    3 nesaldē. būs rūgtas

kudala (2016-08-07 19:53)      ja negrib ceptas,tad pirms saldēšanas jānoblanšē,noņems rūgtumu un būs kā svaigas.

mirga (2016-08-07 20:03)    1 Es vienmēr sacepu un tad sasaldēju. Tad nav rūgtas. Izņem no trauciņa un pa taisno uz pannas. Labu apetīti!

DanaL (2016-08-07 20:05)      Pati saldējusi neesmu, jo dzirdēts, ka tiešām rūgtas un pļekainas
Es sacepju un sasaldēju. Kad vajag, ņemu ārā un pa taisno uz pannas.

Sar_ma (2016-08-07 20:53)      Es arī, uz pannas iztvaiko viss H2o un tad saldētavā. Bet jāatzīst, bez saldētavas garša labāka. Lai gan ziemā, kd ņem ārā no saldētavas, tas jau aizmirsies un viss ok!

Dace48 (2016-08-07 22:18)      Sagriežu apcepu sviestiņā un tad saldēju,garšo labi.

sasina (2016-08-07 22:28)      Vislabāk ir apcept un saldēt. Esmu arī vārītas saldējusi-arī nekāda vaina. Bet svaigas nesaldēt nekādā gadījumā!

marks15 (2016-08-08 00:15)      Taisnība

joga (2016-08-08 08:08)    2 Es vispirms sasaldēju un pēc tam apcepu.Sāls pēc garšas!

bruce (2016-08-08 21:57)    1 saceptas aizņems daudzzzz mazāk vietas ledusskapī.

pingvins99 (2016-08-11 17:50)      Kāda X pēc ir jāsaldē gailenes? Suņu sēnes var nopirkt visu gadu veikalā, smaržo labāk!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu