Rabarberu maizes recepte

Gribētu kādu garšīgu un viegli/ ātri pagatavojamu rabarberu maizes recepti!

Muukene (2009-05-10 11:05)      4 olu dzeltenumi, 4 edkarotes skabs krejums, 1 tejk soda, cukurs , milti, uztaisa biezaku par pankuku miklu, virsu rabarberus, parkaisa ar cukuru, kaneli, cep uz videji karsdtu! gatavam parliek pari sakultus 4 olu baltumus ar cukuru! uz 2min ieliek cepeshkrasni!! Super! Mmmm..
Ja kads man atvestu rabarberus, es ari uzceptu!

nit (2009-05-10 12:54)    1 Mīklai: 250g biezpiena
200g sviesta
3 gl. miltu
3 olas
2 ēd.k. krējuma
1 gl. cukura
1/2 tējk. sodas
1/2 tējk. citronu sulas;

Virsai rabarberi (āboli, ērķšogas....), krējums, cukurs, garšvileas pēc gaumes - kanēlis, vaniļas cukurs...

Mīkla garšīga, tika ātri nesakalst....

lapsaacijs_albiins (2009-05-10 12:56)      jurka, :DDDD

3 olju dzeltenumi , cukurs, milti, pienc- biezo pankuuku miilkas konsistencee virsuu - rabarberi, sajaukti ar medu, biezpienu (negraudainu), 2 olju dzeltenumi marmelaadi, sagrietu kubinjos, svaigu vaajpiena biezpienu,
kameer kuuks cepaas, kulj olbaltumus ar cukuru,kad kuuks gatavs, paarlej paari un ieshauj kraasnii uz paaris min.

iris (2009-05-10 15:06)      Kas par foršām receptēm. Paldies!:)) Kaut nu būtu laiks tās izmēģināt!

Snurka (2009-05-10 21:01)      1.Sagaidam,kad ir arī zemenes;
2. Nopērkam smilšu mīklu;
3. Izrullējam smilšu mīklu pannā;
4. Pārberam ar sagrieztiem rabarberiem, pārber nedaudz cukuru;
5. Pārber ar zemenēm - veselām vai pusītēm
6. Starp zemenēm samet piciņas - stingrās putās saputots olas baltums+cukurs (tipa bezē)
7. Cep gatavu un ēd gardu muti :))

Wonderwomen (2009-05-10 21:15)      Es šodien izcepu rabarberu maizi gandrīz tādu, kā Snurka piedāvā, pagaidām bez zemenēm. Kad pusgatavs, tad olbaltumu vietā pārlej ar sakultām olām + krējums + vanilīna cukurs + kanēlis, cep, kamēr gatavs.

birniss (2010-10-16 11:16)      der atcereeties ka eedami ir rabarberi, kas nogriezti liidz jaanniem...

MAaSA (2011-06-10 00:12)      1,5 gl kefīra
1gl cukura
2gl miltu
2 olas
100gr biezpiena
soda/mazliet/
biezpienu satrin ar cukuru+sodu+olām viendabīgā masā;pievieno 1gl izsijātu miltu,pēcāk gl kefīra;sajauc/var pievienot vanilīna cukuru/. Pēcāk peber vēl miltus un pielej kefīru. Cep uz cepampapīra/mazliet apslacina to ar olīveļļu.
Masai virsū liek smalki sagrieztus rabarberus+ cukuru+kanēli.Cep180grādos 40 min/aptuveni/;pēcāk pārlej ar sakultu krējumu+olu+cukuru./vēl 2min/
Lai labi garšo!:)

Līdzīgi jautājumi
Rabarberu receptes (10 atbildes)Rabarberu biezpiena kukas recepte (1 atbildes)Rabarberi - ko no tiem pagatavot? (14 atbildes)Rabarberu ievarijums (24 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu