Rabarberu receptes

Tā kā ir rabarberu laiks,kādam ir jauna recepte ko derētu izmēģināt...?

niina04 (2007-06-02 12:00)    1 rabarberu ievārījums ar banāniem:)apetītīgs!

cirulputenis (2007-06-02 12:17)      man kautkur bīja mājās raberberu kvasa recepte..baigi labais vajadzētu parakties.

Aldona (2007-06-02 12:55)      Es daru taa: Sapleeshu daarzaa visus izaugushos, notiiru sagriezhu, katlaa apleju ar uudeni, karseeju liidz vaaraas, tad neleju + cukurs vai medus(gatavoju dzeerienu).
Biezumiem pieleju veel uudeni+cukurs, roziines, kaneelis, kartupelju ciete = kjiiselis eedams. Nav paaraak skaabs. Un dzeerienu (koncentraats+uudens) arii dzeram vairaakas dienas...

nagam (2007-06-02 13:13)      raberberu ievaariijums ar zemineem,arii njammiigs!:)))

tunbergija (2007-06-02 20:14)      Tikai jaunas receptes der? Rabarberu kūka visņammīgākā!

piekraste (2007-06-02 23:46)      Rabarberu zapte ar sagrieztām apelsīnu miziņām, garšīgi:)

Glendisa (2007-06-02 23:52)      5 olas,250 g miltu,250 g cukura,10 lieli rabarberi,25 g pūdercukura,5g kanēļa.



Olas,cukuru un miltus sajauc vienveidīgā masā.Pannā ieber sīki sagrieztus rabarberus,uzkaisa pusi no kanēļa.Virsū uzlej iejaukto masu.Masai jāpārklāj rabarberi.Liek cepeškrāsnī 150 grādos.Cep aptuveni 30 min.

Beigās cepumam uzkaisa pūdercukuru sajauktu ar atlikušo kanēli.

Spicis (2007-06-03 12:02)      Rabarberus atbrīvo no plānās miziņas un tad, pamērcējot smalkajā cukurā, kraukšķīgi gauž!

gigs35 (2007-06-03 14:04)      1. 5 lieli rabarberi
2. cukurs
3. 3 olas
4. 200-300g kefīrs
5. milti -Hercogs-
6. 1 tējk.sodas
7. 3 ēdamk.krējums
8. kanēlis
Rabarberus nomizo,sagriež gabaliņos,pārkaisa ar cukuru un atstāj,kamēr taisa pārējo.
Olas sakuļ ar cukuru(cukuru jāliek pēc acs,jo vienam patīk saldāka,otram nē),pievieno kefīru,sodu un miltus kamēr izveidojas pankūku mīklai līdzīga masa.Visu lej uz ieziestas ar aukvielām veidnes un liek virsū rabarberus,liek cepeškrāsnī un cep kamēr virsa pusgatava,tad liek virsū krējumu un uzkaisa kanēli,cep kamēr gatava!!!!!!!!

Papele (2007-06-08 09:17)      Es rabarberus smalki sagriežu, 3 litrenē iekšā un visū aukstu vārītu ūdeni uzleju. Aizvāko ar metāla vāciņu un liek vēsumā!!! Ziemā vāru ķīseļus un cepu rabarbermaizes. Tikai visur jāpievieno cukurs. Viņi ir tik svaigi un kraukšķīgi... Nu kas var būt labāks!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu