Rabarberi - ko no tiem pagatavot?

Rabarberu daudz.Rabarberus savā sulā jau sagatavoju. Vai ir vēl kādi padomi?

Pele_chiibaa (2010-06-01 08:40)      rabarberu limonāde, rabarberu ķīselis - šķidrais, biezais, rabarberu uzpūtenis, saldēti rabarberi, rabarberu plāCmaize, marinēta gaļa rabarberos :D
vēl ko?

Mylina (2010-06-01 08:52)      mmm... rabarberu plātsmaize... :)

nakc (2010-06-01 09:22)  1   nupat pie brokastu tējas baudīju pašas ceptu rabarberu plātsmaizi :))

cloudberry (2010-06-01 09:28)      vakaros fixi izvaaru rabarberu -zemenju kjiiseli - silts un ar saldeejumu kaa radiits vasarai!
plaatsmaizes vien cik varianti - ar kaartaino, ar rauga, ar biksviita miiklu, tikai ar olinju& kreejumu paari, vai veel drusku biezpienu pa virsu. Pele_chiibaa - paldies par atgaadinaajumu, ka jaasasaldee!

speele (2010-06-01 09:39)    1 Kā pareizi sasaldēt rabarberus?

Pele_chiibaa (2010-06-01 10:24)      speele- sagriez gabaliņos, maisiņos iekšā un -21 grādu temperatūrā saldē

babyjag (2010-06-01 10:33)      a raberberu limonadi? es pienemu, ka tada varetu but vel labaka par skidro kjiseliti.. :) padalisies receptem?

etaxa (2010-06-01 11:18)      Jā,mana mamma taisīja tādu zemeņu-rabarberu kompotu arī priekš ziemas.Man jau nu ļoti garšoja,pēc tam tādu ķīselīti ziemā ar biezpiena krēmu.

Maija_Papaija (2010-06-01 11:21)      Es vāru rabarberu uzputeni vai rabarberu klimpas. Ja to ir daudz, cepu "apgāzto" kūku (šķidra mīkla tiek pārlieta tiem pāri). Pārpalikumu sasaldēju. Nav nekā vienkāršāka - sagriežu gabalos un salieku saldējuma kārbās.

labais_kazanova (2010-06-01 11:27)      Nekas nav labāks par rabarberu klimpām!!!:)

karbonaade (2010-06-01 11:46)      Mūsu mājās topā ir uzpūtenis!
Var vēl taisīt padzērienu - uzvāra ūdeni un uzlej rabarberiem un cukuram (pēc garšas), pēc pāris stundām ir dzerams.
Man tēvs savulaik vārīja rarbarberu zapti, tikai recepti nezinu :(
Un vispār - biku nomizojam, vienu galu cukurā iekša, un ēdam nost, lai no skābuma asaras tek un ģīmis saverkšās :)

spaare21 (2010-06-01 12:04)      Rabarberu ievārījums ( 1:1 ar cuk.), pie 1 kg rabarberiem var pievienot mazos kubiciņos ar mizu sagrieztu apelsīnu. Super! :)

Eneile (2010-06-01 12:13)      Spāre, mēs gan nomizotus apelsīnus liekam zaptē un apmēram pusi uz pusi rabarberus ar apelsīniem, bet cukuru pēc garšas, kā prasās :) It kā tā miza piedod smeķi, bet kad padomā cik daudz draņķības ir tajā mizā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: [email protected] | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu