Ābolu ievārījums no antonovkas
man vajadzētu labi labo recepti,kā sagatavot antonovkas ābolu ievārijumu.biezais_vectevs (2004-10-28 12:55) tā labākā būs ja savārīsi kopā ar brūklenēm:)
Ezjule (2004-10-28 15:14) Ar bruukleneem tiesjaam sanaak vislabaak!Uz 3kg aaboliem njem 3 l bruuknenes un 1.5 kg cukura(ja grib skaabu tad pietiek ar 1kg cukura)
    
asums (2004-10-28 21:45) 
                 
                 
                Ieteiktu izmēģināt brūklenes pievienot krietni mazāk nekā iepriekšējā receptē 3:1 un cukuriņu nedaudz vairāk ,piemēram,2 kg.,jo tad ievārījums iegūs maigāku un patīkamāku garšu.
 Vēl varu ieteikt savārīt nomizotus ābolus ar cukuru 3:1,2 un beigās pievienot nedaudz kanēli.
Šis pudiņš labi uzglabājas,kā arī noder par labu piedevu auzu pārslu biezputrai,pankūkām,kā arī tostermaizēm.
LABU APETĪTI ! :)
rupjmaize (2005-09-02 11:53) pie cepešiem un kartupeļu pankūkām labāks ir ezules variants
Ka panakt lai abolu ievarijums neoksidejas (5)
Kur spiez no aboliem sulu Pieriga? (8)
Abolu vins (10)

 pievienot viedokli
pievienot viedokli uzdot jautājumu
uzdot jautājumu