Bezgrēka saldumi - laikam jau bezceris tādus atrast

Nesen Internetā uzdūros "Bezgrēka konditorejai", kuras neskaitāmo labo marķieru sarakstā ir arī "bez cukura". Bet pietiek apskatīties vienu piemēru, lai secinātu, ka tas ir milzīgs blefs un naudas kāšana. Piem., viņu produkts "Ābolu cepumi" ir marķēts "bez cukura", bet tajā pašā laikā produkta 100g satur 175 kcal uz 26g ogļhidrātu, no kuriem 18g kaut kādā veidā tomēr ir cukuri. 175kcal ir tikpat daudz cik desai un gandrīz tikpat daudz, cik parastiem cepumiem. Kā gan šeit vispār var runāt par bezgrēka saldumiem?

Joprojām gribētos atrast kaut ko saldu, kuram patiešām nav kalorijas. Kāpēc gan var uztaisīt zero kolu, bet nevar uztaisīt bulciņas ar 20-50kcal/100g mazu enerģētisko saturu, kuras varētu droši ēst?

Un pie visa tā. Tuvojas Lieldienas un atkal būs jādomā, ko ņemt majonēzes vietā. Majonēzei ir 800 kcal/100g. Droši vien olām klāt ēdīšu (un dzeršu) marinētus gurķīšus un iztikšu vispār bez majonēzes...

coldlands    1 Man ir drugans zviedru zemnieks, kam ir daudz gotiņu, un vins nodod eko pienu.
Tad nu skaidroju tantam, kas ir mazāk izglītotas šajā jautajiena.
Barība ar ko tiek barotas gotiņas, netiek audzēta ar ķīmijas palīdzību. Un tas tiešām notiek, jo patstāvīgi tas tiek pārbaudīts, zemes proves un pārejie tīri-piri. Skeptiķiem varu teikt, ka ja, viss notiek pēc likuma un goda.

Vejsmatos      Te ir daudz mazkslorisku našķu: www.edunsporto.lv

Vejsmatos      Majonēzes vietā: dabīgais jogurts+sinepes+nedaudz medus,garšvielas.

anna1964      vegus.lv atradīsi saldumu receptes arī bez cukura.

pingvins99      Nezinu,cik jauns jūties. Man 57. Sāls/cilvēks bez sāls mirst,ne velti sāls reiz bija naudas vietā/, cukurs,eļļa,kanēlis/ja apēd 2 ēdamkarotes dienā/u.t.t.nāvējoši!!!! Ņurrā iekšā to,kas garšo,pie lielveikala auto neliec invalīdu stāvvietā. Nebūs jāiet uz sporta zāli. Aiznes.Svētdien nebrauc uz lielveikalu.Pas...taigājies pa mežu.Milzīgs paldies EU.Latvijas iedzīvotāji ēd ar ´´benzopi...´´/neatceros/. ps.pie kafijas cukuru nelieku,var nopirkt´´Batjas´´/baltkrievu/cukuru.Es eb.l E vielas.

Līdzīgi jautājumi
Rupnieciski razoti saldumi (15 atbildes)Vai ir bezkaloriju saldumi? (21 atbildes)Saldo edienu receptes, kuras izmanto halvu? (13 atbildes)Mazak kaitigie gardumi (28 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu