Kā notīrīt zivi?
Lai nav ilgi jāķēpājas, izķidātu lasi uzreiz sagriežu šķēlēs, sapakoju porcijās un saldētavā iekšā. Kad vajag iepriekš atlaidinu un zvīņas šķēlēm vienkārši ar nagiem noskrubinu. Tuviniekiem tāda darbošanās ir pieņemama. Nav ne grūti, ne nepatīkami.janisb Lai nav ilgi jāķepajas paprasi tirgū pārdevējam lai safilē, būs maisīņš ar fileju un maisiņš zivju zupai :D
miers2 1 4 izklausās pēc tipiskas malu zvejnieces pamācības
Bretagne 1 5 vispirms sagriezt gabaliņos un tad katram zvīņas tīrīt ar nagu ir neķēpāšanās? kas tādā gadījumā ir ķēpāšanās, es negribētu uzzināt. ar lielu resnu smagu nazi atzvīņošana prasa pāris minūtes.
Bretagne 3 un tā darāma nesagrieztai zivij
vecmebele 9 Ar nagiem noskrubinaat zviinjas. Gjeniaali! Ar zobiem neesi meegjinaajusi?
Drole
https://youtu.be/XwLUkbSDBTs?t=52
https://youtu.be/Yk_eNGvAgYg?t=33
Baklazans
zivis ir jāķidā
https://www.youtube.com/watch?v=UP82nJLmnHM
Araabs Ir tāds filējamais nazis.Ar to var ļoti skaisti to lasi izfilēt.Lai jau tās zvīņas paliek pie ādas:))
langstinsh
1
Kad sālītu lasīti griež,tad āda paliek uz dēlīša.
Labu apetīti.
euromens 2 Ar karčeri, pienaglo asti un aiziet
adamsone 2 Kaut kas šausmīgs. Reāli besī vecu cilvēku paradumi - atmērcēt bļodiņas un ūdeni parliet no viena trauka citā, mačkāties ar kādām mazām lupatiņām, krāt visādus tukšus maisiņus, pudelītes, utt. Saprotu, bija grūti laiki, kad zvīņu nazīti nopirkt nevarēja un visa bija maz. Un bet tak tik traki pašlaik nav, ja var nopirkt lasi, jāvar nopirkt arī nazīti.
Negarsiga vitinata zivs, ka izlietot? (16)
Zivs esanas kultura (11)
Zivju kupinasana parnesajama kupinatava (4)
Zivju kotletes (16)