Negaršīga vītināta zivs, kā izlietot?

Draugi atveda ciemakukulī vītinātu zivi. Pagaršoju, un sapratu,ka kaut kas īsti nav kā vajag, garšvielu par maz, vai kāda cita vaina, bet negaršo nemaz. Vai kāds var ieteikt, ko ar zivi tagad darīt, negribas ārā mest, gabals ap 0.5 kg. Varbūt zupā var izvārīt?

tjeshka (2016-10-01 18:03)  1 2 Tumšo alu klàt piedzer, bet ar mēru gan. 😀

VECA_PIEPE (2016-10-01 18:20)  1 5 Negaršīga ___________ zivs, kā izlietot? (c)

...un gabals o.5kg. buus labs papildinaajums meeslojumam pavasara daarza darbos, ja to ar steigu piemetiisi komposta kaudzei!

Teikshu atklaati: diivaini ljaudis, uzsauc publikai tik pat diivainus jautaajienus, cik diivaini domaashanaa ir pashi...un ta veelaak skraidalee pa visu ohujinju ar zjeelabaam par sapelniitajiem baniem.
(noplaata tik rokas)

piladzoga (2016-10-01 18:30)  1 2 izvāri zupu

VECA_PIEPE (2016-10-01 18:34)  2 5 izvāri zupu (c)...un tad karsto katla saturu ielej komposta bedree, sutinaashana uzlabos komposta kvalitaati,...tas tiesa un es pilniibaa piekriitu ieteikumam!

Marija_Anna (2016-10-01 18:39)    1 Ja jau negaršo tāda , tad diez vai garšos citādi pagatavota. Varbūt kāda priekšnojauta par kvalitāti ? :)
Bet ne par tēmu - vecmāte gatavoja ļoti garšīgu mērci no sālītām zivīm. Ar krējumu , sīpoliem . Visādā gadījumā tas bija ļooooti sen ļoti garšīgi ar vārītiem kartupeļiem.

kudala (2016-10-01 18:41)  1 4 negaršīgs ir negaršīgs visādos veidos,veca zivs arī auksti kūpināta paliek veca zivs.Izmet,kamēr nav dabūta smaga saindēšanās.

uusins (2016-10-01 18:44)  1 1 Nav jāēd viss tas, ko pat mājdzīvnieki apiet ar līkumu...

Vilkabele (2016-10-01 18:57)  1 1 Ja nu tiešām "žaba dušī" un ārā nemetīsi, taisi kartupeļu un kūpinātas zivs plācenīšus. Vārīti kartupeļi, kūpināta zivs, zaļumi, bišku ola, milti, visu sajauc, veido plācenīšus un cep uz pannas no abām pusēm brūnus.

piladzoga (2016-10-01 18:59)    4 vari arī salātus uztaisīt..ja trūkst tikai garšvielas...komposta bedre noteikti būs izmisumā palikusi bez zivs :DD

sandra111 (2016-10-01 19:25)  1 2 kaiminu kakim.

jadore (2016-10-01 19:28)  2 4 Domāju, ka no negaršīga produkta garšīgs ēdiens nesanāks.

Bellatrixa (2016-10-01 20:03)    1 Aha, krējuma mērcītē ar sīpoliem [es parasti tik piparus lieku, bet var brīvi izpausties ar garšaugiem] ar vārītiem kartupeļiem bija TAS ēdiens bērnībā. Omamma taisīja asaru mērcīti, kas arī, manuprāt, tāpat ne pēc kā negaršo, tāpēc mērcē ir pašā laikā :)

Samila (2016-10-01 20:08)  1 4 Man nekad nav sanācis no negaršīga garšīgs... bet otrādi gan :D

Līdzīgi jautājumi
Zivs esanas kultura (11 atbildes)Zivju kupinasana parnesajama kupinatava (4 atbildes)Zivju kotletes (16 atbildes)Ka notirit zivi? (11 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu