Marinēti puķkāposti ziemai

Uzsitu mātē googlē, neko dižu neizmeta. Pieļauju, ka šeit ir spečuki konservēšanā, kas var ieteikt savas, pārbaudītas receptes.
Varbūt ir kāds ieteikums, kā labāk, un ko likt tieši dārzeņu asortos, nu, tā, lai ziemā atver,- un vari saservēt jau no visa pa bišķim, neverot piecas burkas vaļā:)
Paldies:)

beatrise4 (2016-08-09 13:42)    4 Es mēdzu likt vienādās daļās viegli apvārītus burkānus, puķukāpostus rozetītēs (arī viegli apvārītus, vel stingrus), ļoti mazus gurķīšus un sīpolus pēc gaumes. Marināde vidēji stipra apm. kā marinējot gurķus.

Geisha (2016-08-09 16:43)    1 Vienu gadu pamēģināju burkāniņus ar puķukāpstiem iemarinēt vēlāk meklēju kurš apēdīs. Tieši tāpat bija tomāti ar seleriju. Labi, ka māsīca apēda tomātiņus. Mūsējiem negaršoja.

rozite123 (2016-08-09 16:59)    3 Mana recepte-nomazgātus dārzeņus(burkāni,sviesta pupuas,puķkāpostu,gurķi,kabači,patisoni) lieku burkās,kā nu gribās un vēlas. Pārlej ar marinādi (uz 1.L ūdens-1 ēdamkaroti sāls,1 ēdamkaroti cukura un 1 ēdamkaroti esences) un burkas karsēju pēc vecās labās metodes.Ja burkāni ar sviesta pupām liekas par cietu,tos blanšē.Protams burkās ieliekam piparus,lauru lapas,upeņu lapas,mārutkus.Visi ēd un slavē

cherry33 (2016-08-09 17:48)      ai milzīgs paldies par recepti brīnišķīgi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu