Kas ir jūsu firmas ēdiens?

Piemēram, pie manis radi, draugi un paziņas nāk paēst ķīniešu ēdienus, sevišķi vistiņu visādos izpildījumos, ceptus dārzeņus, lazanju vai kādu torti pasūta, bet man sievišķīga ziņkāre: kas citās mājās ir tas, kas iepriecina ciemiņu? Kas ir jūsu firmas ēdiens? Zinu te vienu mītošo hahlušku, kura ar zupām nāks klajā :) Kafija un sekss der, bet būs par banālu, piedodiet!

Bellatrixa      Desu tāpat var aizmirst, rasols ir rasols tikai ar zivi :)

Eleste      Rosols ar zivi??

art_deco      Lazanja un kartupeļu torte.

jozolsen      Palasījos ...un par slavenajām kotletēm ar piedevām nekā....

anksa      desas vietā nav nekas tur jau tas "noslēpums" visi vienmēr ēd un slavē ,un jautā kā var būt tik garšigs rosols??mana atbilde tradicionala tapēc ka bez desas ,bez galjas ,bez zivs..:D

kittta      pelmenji ar zaljumiem :D

inito4ka      ...jēra gaļa sautēta ! manā gaumē ar piparmētru un vēl šo to :) un aknu torte :)

inito4ka      p.s. jēram galvenais kastrjuļa,,, laikam. Jo cik cilvēkiem esmu klārējusi recepti,tā kā man nesanāk :)

keksene66      Rosols, ne rosols, bet vāciešiem tas saucās " kartupeļu salāti" , ko es, kā latviete, gatavoju garšīgāk nekā vācieši . Tas tur bija firmas paēdiens un harčo arī.......un, un , un :)

Nu_ko_nu      cepeškršnī sautētas jēru ribiņas ar grūbām,pasakaini;/protams visas garšvielas pēc gaumes/

Ezjule      Kārbonādes mīklas kažokā, šokolādes marmora kekss ar šokolādes glazūru, rupmaizes kārtojums, mājas tortesvai ruletes un dažādas plātsmaizes.

JurisK      Var to saukt par plovu vai paelju vai kjiinieshu virtuvi, latviski - kjausis. Cep nelielos gabalinjos sagrieztu galju, procesaa pievieno siipolus, daarzenjus, tomaatu meerci, beigaas iemaisa pacinjriisus - fiksi, saatiigi un garshiigi!

SniegaRoze      Tunča kūka .tomātu zupa ,kāpostu tīteni ,Plānās pppppankokas ar cakainām maliņām,vai bez !

never_pa      nav tāda viena konkrēta, katru reizi tiek pasniegts kas cits. Sākot no ķīniešu vistas/ cūkas, pildītiem lavašiem, suši ect. Un beidzot ar visdažādākajiem makaronu ēdieniem. Viss atkarīgs no sezonas.

elsa      Pēdējos gados - dolmas.
Sēnes dažādos izpildījumos - piem : skābētu sēņu salāti. Izrādās - par skābētām sēnēm visi brīnās.
Rudeņos pati skābēju kāpostus, man nez kāpēc viņi padodas izcili. Tad nu reizēm ciemoties gribētāji piesakās uz štovētiem kāpostiem. Labi, ka man draugu nav daudz, bet paziņas es necienāju.:D

Mavs      Kaukāza virtuve, Vidusāzijas virtuve.
Plovs, harčo, čalahadž, basma

Bellatrixa      Mūspusē rAsols ar zivi normāla lieta. Ar siļķi vai kūpinātu, ja pavisam glauni.

Tessa      rasols ar siljkji ir kurzemniekiem,tiesa. kad atbraucu maciities uz Liepaju,briiniijos,ka augstskolas kafeiniica tas rasols ir tads stipri diivains))
ja,silkje vai kjilavas klat. garshiigi))

art_deco      Rosols ar siļķi ir mana kulinārā bērnības trauma. Fuuuu....pretīgāk par rosolu ar siļķi ir pati siļķe.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu