Ceptu ķiploku ēdieni, vislabāk jau gatavi

Vai kāds var ieteikt, kur var dabūt ceptu ķiploku ēdienus, vislābāk jau gatavus? Zinu, ka ir grauzdiņi, bet es negribu maitāt zobus.

Esmu atradis Santa Maria garšvielu kotletēm, kurā ir cepti vai grauzdēti ķiploki un tā man liekas fantastiska, tikai vienu pašu to ēst traucē pievienotais sāls daudzums (tas pievelk ūdeni ķermenī un paceļ svaru). Gribas daudz, daudz ķiploku.

Tātad - ir kādai ieteikumi par šādu ēdienu?

Zinu, ka restorānos var dabūt franču sīpolu zupu, ļoti garšo un dažreiz pērku. Bet gribētos arī ķiplokus.

alexia77 (2018-10-22 02:11)      https://apollo.tvnet.lv/5894249/14-sildosi-kiploku-edieni-aukstam-laikam

Māte Google

Marija_Anna (2018-10-22 06:12)    4 Nesarežģī dzīvi.
Veikalā ir nopērkams ķiploks - galviņa. Līdzībās ar ābolu, tas jau ir ēdiens. Griez šķēlītēs jebkuros salātos, zupā , sautējumos, uz maizes, pa daiviņai ēd tāpat.

Tessa (2018-10-22 08:02)    3 pilniigi bezpaliidziigs cilveks, absoluti.
kjiplokus var cept arii krasnii, ar garshvielam, likt plova pīlē, bet vislabak est neceptus. daudz kjiploki tava vecuma var but kaitiigi, ja sen neesi bijis pie arsta, piemeram, eteriskas elljas var pabidiit žultsakmenjus un izsaukt lekmi vai mazums, var kartiigi nerukat aizkuņģis (zinot par tavu veseliibu, cik nu tu te stastiiji)
ja akuti un daudz gribas kko noteiktu vai iipašu, janodod asins analiizes, organismam kaut kas trukst.

studentka (2018-10-22 08:24)      Tessai var būt arī yaisnība,re, ko es atradu.
Der zināt arī to, ka dažādas kaislības uz ēdienu, mēdz pateikt priekšā daudz vairāk:

Sīpoli, ķiploki, asas garšvielas norāda uz to, ka ir iespējamas problēmas ar elpošanas sistēmu.

nazis (2018-10-22 08:41)  1   Tessa, studentka
Nu nevajag tak cilvēku par slimu pataisīt! Vienam garšo ķiploki, citam banāni, vēl kādam omāri, un nav jēgas pie ārstiem meklēt iemeslus, vēl mediķus barot. Tik un tā visi nomirsim, cits vesels, cits ķiplokus ēdot.

Drole (2018-10-22 09:17)      Kjiplokus jaalieto svaigus, citaadi pazuud alliums.

Aioli vai guacamole teemas autoram gan buus par sarezhgjiitu.

https://www.telegraph.co.uk/foodanddrink/10228732/How-to-love-garlic-without-losing-friends.html

Chris1986 (2018-10-22 11:30)  1 1 Ar ķiplokiek kā ar bitēm - vēl neko skaidri nevar zināt, vai tie vairāk laba nodara cilvēkam, vai slikta. Labs ir tas, ka iznīcina kaitīgās baktērijas zarnu traktā, bet slikts, ka, tāpatās kā antibiotikas, iznīcina visas pēc kārtas - arī labās. Rezultā vēders sāk pūsties.
Vēl Uģis (tas, kas Kuģis) "Vakariņās četratā" teica, ka viņš nelietojot ķipolokus, jo tie izdedzinot smalkajā ķermenī caurumus. Nu, tā, protams, ir ticības lieta un nav pierādāma, bet ..

langstinsh (2018-10-22 11:48)      Gemoss izplata ķiploku pārslas un pulveri.
Tikai jāapjēdz...Ka tas svars jāreizina neskaitāmas reizes...
Piemērs-sēņu kaltēšana.

AivarsN (2018-10-22 11:59)  1   Krišnaīti,pirms baudīt ēdienu,vispirms piedāvā to savam Dievam,lai ēdiens būtu tīrs,bez grēka. Dēļ ķiploka specifiskās smaržas,viņi domā,ka tas Dievam varētu nepatikt. Tāpēc ķiplokus nelieto. Te arī skaidrs,no kurienes Uģis Kuģis smeļas informāciju un interpretē pēc savas saprašanas. Neesmu viņu klausījies,bet no dzirdētā saprotu,ka labāk nevajag. Svaigi ķiploki tiešām var paskādēt jūtīgam kuņģim,bet termiski apstrādāti,daļēji zaudē savu asumu. Ķiploki nav kartupeļi,nevajag ar tiem pārforsēt. Jeb kurš ēdiens par daudz,var nākt par skādi. Katrā ziņā labāk regulāri lietot ķiplokus,dzērvenes,nevis indēt sevi ar ārstu izrakstītajām tabletēm un sintētiskajiem vitamīniem gripas laikā.

riebekle (2018-10-22 12:00)      Man šķiet, ka tiešām ērtāk ir lietot ķiploku svaigu - biešu salātos, siera salātos, vienkārši uz sveistmaizes, sacept cepeškrāsnī visu galviņu, u.t.t. Googlei uzjautā un skaties, kuras atbildes uztrunā. :)

Jurijs55 (2018-10-22 12:51)      Pārfrazējot 1 pazīstamu parunu :
Brokastos atdodi ķiplokēdienu ienaidniekam, pusdienās - padalies ar to ar draugu, bet vakariņās apēdi pats.

slieks (2018-10-22 13:30)    2 Ja ķiplokus ilgi cep, tie zaudē savu asumu un garšu, tad liekas, ka vajag daudz, daudz. Pievienoju sakapātus ķiplokus karstajiem salātiem, kad tie jau gandrīz gatavi, tikai nedaudz paturot virs uguns. Zupās (biešu, skābu kāpostu) iespiežu svaigu ķiploka daiviņu tieši šķīvī pirms ēšanas.

Dezyree (2018-10-22 22:10)    1 Aizstaigā Vecrīgā uz "Ķiploku krogu", noteikti iedvesmosies, tur ēdienkartē pat ķiploku saldējumu manīju, es gan nepagaršoju.

Kaza (2018-10-24 05:32)      https://kiplokupasaule.lv ir interesants ģimenes uzņēmums. Tur var pieteikties ekskursijās un tagad viņiem arī mājaslapā var pasūtīt, ko vēlies. Tur ir ķiploku pesto, ķiploki ar tomātiem, aveņu mērce ar ķiplokiem, pat ķiploku ledenes. Iesaku.

leons13 (2018-10-24 12:46)      Nopērc ķiploku spiežamo, un tad visi ceļi vaļā,sākot ar sviestmaizēm un mauc klāt visiem ēdieniem.

Līdzīgi jautājumi
Ķiploku ziedu kātiņi (5 atbildes)Ziemas ķiploku ziedkātu pesto (2 atbildes)Ziemas ķiploku marinēšana (3 atbildes)Marinētu ķiploku recepte (5 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu