tio_de_La_Plata Jā, Astrahaņas stores oliņas.
mademoiselle_coco
patiesībā - da jebko var uztaisīt garšīgi. ja vien produkts svaigs un ir kaut kāda sajēga par garšu pasauli.......
fantastiska store pārbaudīta iekš VinoMetr (uz Antonijas ielas)...
bet iekš Kayas (Andrejsalā) sardīnes uzkodā - "pirkstiņus aplaizīsi"...
Deisa Erucanob - Vista ir dikti neparasta zivs, kas maskējas izliekoties, ka ūdens tai nepavisam nepatīk ne okeānu, ne dīķu.
esesmu
Samaja ludšaja riba,eto kolbasa... :)
Īstenībā sams vai zandarts no saldūdens zivīm un lasis..ik sevišķi Spānijas cenās.. :)
KKKKK vēdzele, zandarts, jūras asaris, sams, zutis
limonija Zandarts, lasis, tuncis.
ccm a ja nu breksis, tāds riktīgs uz kg 3 vai 4, karsti kūpināts un ķiplokiem nobārstīts?
Freja4 jebkura zivs labi pagatavota ir garšīga!
EliiL Viena no feinākajām- uz puraviem uzliks breksis, apkaisīts sīpolripiņām, pārliets ar majo-krējuma maisījumu un šādi izsutināts cepenē. : )
MadaraZuze 1 robala
MadaraZuze jaa, un dorada arii
EliiL Kūpināta vai klasiski cepta bute- tā ir īsta vasaras garša! ;)
kikumura Zandarts
kamoliits Līnis-un pagatavot to NEgaršīgi ir jāprot:)
nestandarts Nē, nu nenocietos! Kāpē neviens nepiemin nēģi?! Un kūpinātus lucīšus kāds vēl atceras?
fargo
"Kāpē neviens nepiemin nēģi?!"
stāsta, ka ņēģi neesot zivis. izklausās ticami. varbū citi arī to ir dzirdējuši pa ausu galam. ot i nepiemin nēģus.
Ezjule lasis, forele nākamās atbildes
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 40 (kopā 70) | nākamās >> |
Negarsiga vitinata zivs, ka izlietot? (16)
Zivs esanas kultura (11)
Zivju kupinasana parnesajama kupinatava (4)
Zivju kotletes (16)