Patisonu receptes
Esiet tik laipni un padalaties ar receptēm no patisoniem!
dzeg_ (2006-06-06 13:50)
mmmm...patisoni man garšo marinētā veidā...pat labāki kā marinētie gurķi un kabaži!
Marināde tāda pati kā gurķiem, tikai garšo ta kā!
:)
rudeniiga (2006-06-06 16:28) Var mest klāt visādiem sakņu sautējumiem, bet marinēti mazie patisoni!!! - garšīgi un skaisti.
liiga_05 (2006-06-06 20:43) Liec kompotā - kopā ar Kaukāza plūmēm (aličām). Sīrups kā citiem kompotiem (300g cukura uz 1l ūdens), sterilizē 20min. plūmes paliek maigas, bet patisoni garšo pēc ananāsiem .
iduce (2006-09-25 13:27) es sagriežu lieku klāt pie dārzeņu sautājumiem -oki doki!