Nātru zupas recepte
Kā gatavo nātru zupu un kad tās tirgū būs nopērkamas?la_femme (2006-04-25 11:08) Praktiski tāpat kā skābeņu zupu, vienīgā atšķirība, ka nātres griež pēc applaucēšanas, bet nav gan redzēts, a nātres tirgū kāds pārdotu, būs vien pašai uz kādu tīrāku grāvali jāiet ...
Mutere (2006-04-25 11:19)
Ja būtu tirgū nopērkamas, kāda ir garantija, ka nav salasītas lielceļa malā...
Labāk iztikt bez tas nātru zupa, nekā ēst ar visiem piesārņojumiem.
Ezjule (2006-04-25 13:23) Tāpat kā skābeņu zupu,tikai skābeņu vietā liek caur gaļasmašīnu izlaistas aplaucētas jaunos nātru dzinumus
Ezjule (2006-04-25 13:24) Aizbrauc uz laukiem,tur dzrīz vajadzētu būt :)
Spicis (2006-04-25 13:25) Falšā nātru zupa: Liesais "Knorr" kautkāds buljons(1 kubiņš), 1l vāroša ūdens, sauja mērcētu grūbu, kušķītis spinātu (pirkt labākajos lielveikalos), atdzesētai jāpievieno: ēdamkarote skāba krējuma, 1 cieti vārīta ola(sagriezta), sāls pēc garšas. Ļoti kvalitatīva; atgādina cietuma "balandu", tik bez gaļas - delikatese! :))) Labu apetīti, gaišumiņ!