Meža cūkas gaļas receptes
Ko darīt ar meža cūkas gaļu? Kā pagatavot garšīgus ēdienus ????Dekamerons 1 1 Nu nezinu, cik man nācies to lopu ēst, tad esmu konstatējis, ka pasaulē ir arī daudz garšīgākas lietas, tāpēc mežacūka īpaši neinteresē :/
biezais_vectevs
1
gaļa vispirms jāpārbauda,ja nav pārbaudīta tad ilgi būs jāvāra.
bet pagatavot var visu ko no gaļas gatavo,piemēram cepetis sanāk ļoooti garšīgs.
werisa
Uz trihinellozi nepārbaudītu gaļu termiski jāāpstrādā vismaz 2 stundas (tvaicējot, vārot), gabalu biezums 3...5 cm.
Pēc tam pēc saviem ieskatiem.
TheOtherSideOfMoon 2 1 Vislabak ir izcept kotletes un pēc tam tas kādu laiku pasutināt krējuma mērcītē ar sīpoliem.
Inruks tik neaizmirsti galju pirms tam dazas stundas meerceet etikjuudenii... buus garshiigaaka
Instigater 1 Nu bet garšīgs tak! Ar mājas cūkām ne salīdzināt. 2010-04-17
didi1 1 mmm..dievīgi! galvenais-ilgstoša cepšana, šmorēšana, sutināšana. kotletes lieko vēl cepeškrāsnī, jo gaļa var būt inficēta ar parazītiem!! parasti mednieki medījuma pārbaudi neveic, ja gluži laboratorija nav aiz stūra. trihinelloze-smaga slimība kura ,pietiekoši neapstrādātas gaļas dēļ, var pāriet uz cilvēku. no lieliem lopiem-tikai mežacūkām.. ja nav kuilis-mērcēšana nav nepieciešama 2010-07-06
ina51
1
šmorētas ribiņas...mmmm....kotletes...visu to pašu,ko no mājas cūkas. garšas izjūtas, protams, katram savas, bet man meža cūkas gaļa liekas smeķīgāka.....
ja vēl iespējams iegādāties GAFU garšvielas meža gaļai, tad nu vispār...mmm... lai izdodas!
2011-02-23
savej_a
Protams šādai gaļai ir jāliek daudz garšvielu un klāt tomēr jāliek cūkgaļa trekna..
Mednieku rakstītajās grāmatās ir daudz un dažādu recepšu,bet man visgaršīgākās liekas kotletes ,tad tefteļi ,kuru šmorē tomātu mērcē + garšvielas!
2012-11-08
Ka gatavo meza cukas karbonades??? (16)
Cuku meris.... (9)