Garšīgi gaļas konservi .

Lūdzu padomu! Kuras firmas gaļas konservus Jūs ieteiktu ņemt līdz ceļojumā ? Esmu dzirdējusi ne visai labas atsauksmes par veikalos nopērkamo konservu saturu.

straume22  1 2 Noteikti ceļojumā jāņem līdzi gaļas izstrādājumu konservi. Var pagatavot pašiem. Šmorē 2 stundas, aizvalcē nelielos trauciņos. Nedz desas pus-žāvētās un galīgi žāvētās(būs vēdera aizcietējums), nedz ātri pagatavojamie makaroni(ķīnas plastikāta izstrādājumi), nedz viss tas , ko aplej ar karstu ūdeni un ēd. Jāņem līdzi K o n s e r v i!!! Un maizīte. Vai sausiņi. Tas, ko ēd auto tūros starp hoteļu barotavām. Ieskrietuvēs VISS pārmērīgi dārgs, pirmkārt, un vai pieņemama TĀS valsts barība latvieša iekšām, otrkārt. Beidzot -zivs konservi eļļā -DROŠI!

bumpastiks    5 Nu varētu labi garšot žāvēts rikso86 sadalīts vakuma maisiņos.Ķiplociņus vai kādu mērci tad var jau piemest pēc velēsanās.Tikai jāēd uzmanīgi jo kaklā var ķerties.:D
Bet ja par tēmu,tad domāju paši labākie ir paša taisīti konservi,var jau sakonservēt burkās jo buņdžās tas grūtāk izdarāms.

euromens      paštaisītie...sivēns

leopardine    1 https://m.facebook.com/medijumi/#_=_

Te facebook links ar medījumu gaļas piedāvājumiem, sarakstā ir arī brieža un citi konservi.

pomerance  2 1 kaut kā nesaprotu, kapēc kaut kas vispār līdzi jāņem? uz Antarktīdu braucat? tur nav veikalu?

joens    1 Ir ceļojumi un ir ceļojumi. No tuvākām vietām laikam tikai Norvēģija ir vieta, uz kurieni ņemt līdzi savu paiku. Citur ērtāk būs izmantot vietējo piedāvājumu un nestaipīt līdzi konservu kilogramus.

Ja nu tomēr konservi, tad meklētu speciāli armijai (valsts nav svarīga) paredzētos (nejaukt ar tā reklāmiski nosauktiem).

Par vietējiem ražotājiem jau pasen visas labās domas izdzisušas, kā jau šodien pasaulē pieņemts, ražo pārdošanai nevis ēšanai. Pat personiskā pieredze, ka pagājušajā gadā nopirkām superkonservus, šodien var izrādīties īstenībai neatbilstoša informācija.

neko    1 Par Rimi/Maxima produkciju varu piekrist, tur ko labu dabūt ir gana nereāli.
Te jau nosauktajā Stocman ir normāli fraču konservi + vietējie mednieku gaļas konservi.
Sky&More ir vācu produkcija. Visumā ēdama.
Ierakstot Google vārdus "medījuma gaļa" var atrast virkni medījuma gaļas tirgotājus kas tirgo ne tikai gaļu, bet arī konservus. Cenas robežās no 3 -5 eur par bundžu.
Ja 3 eur par bundžu ir par dārgu atliek tikai viens - pirkt gaļu un gatavot pašai, jo normāli konservi lētāki nemēdz būt.

elis  6 1 ceļojumā jāņem līdzi dzīvu bulli+kazu, cūkas neder tai kājas īsas lēni ies uz priekšu, bet bullis kā reiz, kad sagribas ēst nokauj un apēd , atlikumu sakrauj uz kazas un ceļo tālāk.

janisb      Nākotnes ražojumi ir labi, bet stikla iepakojumā, ja nav svara limiti, tad būs ok, bet vislabāk ar medniekiem draudzēties :)

Vilkabele      Diezgan normāla produkcija ir Jēkabpils gaļas namam, visādi lopi, arī medījumi. Iekšā gaļa, cena vidēji 3-4 eiro par bundžiņu.

fargo      kada marrutka pec konservus? vnk... kapec?
tsv vajadzes proteinus. tukstosiem gadu ta bija zaveta vai vitinata gala. keut kas, kas turesiex siltuma. soma. salami. otrais ir svars. ja pec svara, tu gribesi to vitinato galu celofana iepakojuma. gadu var atrasties soma. konservi. kurs vinus stieps? jus cik ilgi diena planojat iet? stunsu vai astonas? konservi ir smagi. un ja jus esat nopietni, jus negribat svaru uz muguras. es kamchatka gaju ar telti uz muguras. nav ta ka es nezinu par ko dziesma.
ja pa istam, sausinji un vitknata galja. teja un buljona kubinji. traks tu neesi konservus staipit!

jansjanichsh      Viss ir pavisam vienkārši.Tikai tas nav ceļojuma variants. Ir tādi spiediena katli. Nu tajā katlā aiekšā un 6 stundas vismaz gatavot. Tieši tāpat taisa arī šprotes. 2017-10-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu