ramazoti (2015-03-21 23:38) :) speķis+mazāk sāls+vairāk ķīploki=daudz garšīgāk kā tikai speķis+daudz sāls.
HRDS (2015-03-22 13:18)
1
Ja taisies žāvēt... tad pavisam vienkārši... -Paņem to speķi, vai gaļu kas nu Tev tur būs... un kārtīgi apber un ierīvē ar sāli... Tā no sirds, lai izskatās pārsālīts... :D un liec nost, otrā dienā to procedūru atkārto, ja gabali lieli jāatkārto arī trešā dienā... ja speķis plāns, pietiks ar divām dienām... -ķiplokus var likt var nelikt.. tā ir gaumes lieta.. :)
Pats tā gatavoju un tad kūpinu... Speķis sanāk... mmm... Superīgs :) Ja ar to cienāju, tad to ēd gan tievētājas gan gavētāji, gan zāļēdāji... :D un katrā ziņā tas ir Daudz Labāks par veikalā pirktu desu vai kafeijnīcas "karbonādi" ;)
Ka garsigi iesalit speki? (16)
Ka panakt, lai speka piradzini ilgak butu svaigi, nepaliktu sausi? (26)
Ikru salisana (13)