Tessa (2015-03-15 09:43)
2
4
Franchu sipolu zupa.
4 palieli sipoli
3 olas
2/3 Dzintara siera pacinjas
2 liellopu buljona kubiki
nedaudz tomatu pastas vai merces
garshvielas
sipolus apcep ellja katlinja,kura variis zupu.Uzlej udeni(labak verdoshu),un vara,kamer sipoli ir miksti. tad pielej karstu udeni,cik daudz grib,pieliek sieru.
olas sakulj,pielejot nedaudz etiķi,tad atri maisot,lej olas katlinja.pieliek buljona kubiku,ja vajag-vel sali vai piparus.nedaudz pieliek tomatu pastu vai merci.
zaljumi,grauzdinji.
Siipolu garshu just nevar, zupa ir koshi dzeltena, satiiga un nenormali garshiiga.
AveneSarkana (2015-03-15 09:52) 1 garšīgākais paēdiens Francijas Alpos. Tur gan bez Dzintarsiera un olām, bet ar rīvētu sieru un grauzdiņiem. Sātīgi un gardi aukstā sniegotā dienā!
sieviete_dieviete_ (2015-03-15 09:55) 1 3 Kaadi veel buljona kubiki?:))pastaav tachu arii lieliski buljona kauli....bet nu katram savs:)
kuks10 (2015-03-15 09:56) 1 3 Vai Rītiņam ,vai cits guru pavārs TV rādija šamējā zupa top 4-8.stundām un buljons jau iepriekš sagatavots no lielopa,vai cūķa kauliem..katrā ziņā ,ja kāda sieviete to taisa,tad tā ir Dieviete..!))))
dogville (2015-03-15 10:05)
1
Njammm...nu man ar,aakjis luupaa!sen nebija meistarota.Superiigs buljons no liellopa asteem,bet ilgi jaavaara un tad maala podinjos ar grauzdinjiem cepeshkraasnii virsuu uzriiveeto sieru izkauseet...meeli var noriit.
mazaa,ledus,neko no dziives nesaprot!
v_s_o_p (2015-03-15 11:17) 1 1 Jaunlopa ribiņu buljons ir atslēgas vārds
Samila (2015-03-15 11:33) diez veģetārā sīpolu zupa arī skanāk?
pusnakts21 (2015-03-15 12:02) 1 Super, paldies par idejam!!
Geisha (2015-03-15 13:24) Man negaršoja.
Freja4 (2015-03-15 13:58) Kaut kas līdzīgs kā puravu zupa.
kokote (2015-03-15 15:10) Mans pēdējā laika fantastiskākais variants ir franču kafejnīca Jēkaba ielā. Pirms tam tik gardu biju Brigē baudījusi. Ar visu siera cepuri un grauzdiņiem...Ņamma.